Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
Осъзнах, че имам сериозна нужда от почивка, в момента, в който на входната врата започнах да си събувам дънките, а не маратонките....
А може би пък да не е нужда от почивка, а от някоя бурна вечер с интересен край...

Нещо ми се е разбунтувал корема от сутринта и...добре че съм си в нас днес, а не като вчера из път,че щеше да стане лошо.
И да...все пак ще трябва да разбера какво е усещането да ти режат ечемик без значение дали искам или не.Тия работи мен не ме пропускат.Не е да е като хубавите неща в живота.Дали ще е един или три вече не знам.Двата долни са малки пък и очната лекарка този път и грам внимание не им обърна за разлика от горният ми десен,който си е големичък макар и бая по-малък опреди.Операцията е насрочена за 9ти май по обяд.Тамън 3 дни след именният ми ден.Сякаш най ме е страх от местната упойка,а не от другото.Хем леко ме е страх от инжекции,хем пък явно трябва и да е в клепача.Настръхвам само като си спомня как,когато 2рият от 3те пъти,в който ми вадиха нокт на палеца на крака хирурга заби иглата с упойката в пръста ми за пореден път,при,което аз от бодването рязко трепнах.В резултат,на което иглата излезе от друга част на пръстта ми дето той го беше хванал проби му дупка в гумената ръкавица и му се заби в палеца на ръката,след което опищя целият кабинет,че ако съм бил болен от СПИН съм щял да го заразя.Като че ли аз бях виновен,че е от кьопав,по-кьопав,най-кьопав.Та сега ме ужасява мисълта как иглата може при едно трепване евентуално да попадне директно в окото ми.Дано няма такава опасност....

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Мисля, че си обладана от духа на Някойтам
Ама ми е познато - понякога такива неща сънувам, че...
Нещо гледам на тая страница много сте обладани от моят дух.
И ти си обладана само дето още не го знаеш мухахахаха

Иначе днес не знам какво сънувах,но вчерах сънувах,че ечемиците ще ми се оправят ако си капя от капките дето ги спрях през 1час и останалото не го помня

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
Последния ми епично смешен сън беше преди 2-3 месеца... Там няк'ва негърка беше обладана "изодзадзе" от няк'во извънземно, което имаше дупка в гърдите си, нямаше глава а няк'во пипало и няк'ви странни кръгли неща в дупката, аз не правех нищо, а просто стоях и гледах, а таз мацка му се радваше мега много, след което влязоха няк'ви хора и го убиха, а тя уби тях и аз просто си гледах отстрани като на кино.. Накрая ми писна и се наядох -_- / отстрани през цялото време имаше маса отрупана с храна/ и се събудих.. о.О

Някойтам, може ли да ми го тълкува? Моля..
Niakoitam още не се е удостоил с титлата успешен тълкувател на сънища и просто се опитва най-вече с опита си върху себе си.За чужди сънища рядко се наема да дава предположения тъй като както каза все още не е много успешен, а и няма как да е живял живота на другите за да знае съответните знаци какво им говорят на тях.Също и не е изпитал усещанията и емоцията от техните сънища за да ги сравни с реалността им.Най-вероятно всеки човек индивидуално сам за себе си много по-лесно би се справил с този процес,защото знае живота си от първа ръка и е видял и усетил сънищата си пак от първа ръка.