- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Тази вечер съм особено надълбоко в Ада. Повярвайте ми, той съществува и е сред нас. Ние хората сме демоните... но знаете ли? Не ми пука! Защото това, което се изгражда от лявата ми страна е нещо наистина страшно!!!
смачкана съм, почти не съм спала, а вчера ми окапаха краката. мрън.
и ми се яде тортичка от сладкарница 'неделя', даже сега ще си уредя една ;3
а пък аз от седмици бленувам за торта с банан и шоколад от "Пчела", ама се опитвам да си налагам волята и да не изприпкам да си купяама пък за сметка на това ядох днеска линдт 70 процента какао, мм вкусно :3
тъпо ми е, явно просто в мен е проблемът, наистина няма как целият свят да е крив, просто.. аз съм кривата. трябва да се науча да се обичам, да живея в тва шибано тяло и тва е. да чакам някой да ми казва колко съм прекрасна явно няма да се получи.
Точно когато се научиш, всичко ще си дойде на мястото. Аз имах моята драстична промяна, но още не мога да се науча и т'ва ми пречи суууупер много. Мисълта ми е, че дори и да си промениш външността, ако нещо в главата не се промени, нещата ще си останат съвсем същите.
Не знам дали т'ва, което стана тая вечер е хубаво или лошо. Нито дали изобщо е показателно за нещо. Знам само, че искам да бъда, т.е. имам нужда да бъда прегръщана. Не искам повече да си играя на силна. Всякак мога да се нараня, всичко мога да направя, но не в т'ва бил смисълът. Просто аз нали бавно стоплям...
Толкова е хубаво да виждаш...
Така, така. Нищо няма да ти стане, ако бъдеш не толкова силна за малко
И аз на дърти години се усещам
E, измислих как ще направя презентацията, дано утре отборът одобри и да се събера във времето. Искам развитие по един-два въпроса и дано няма излъгани очаквания пак, че ще е много криво.