- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Имам си цял свободен ден за пред компютъра днес,а трудно успявам да се възползвам.Грррр.
Ама така е като се опитваш да се възползваш от тези екстри наречени компютър и интернет докато се опитваш да използваш само едното си око.Вчера превръзка, а днес пък "мъгла и мрежи". Толкова не съм "плакал" сигурно за последните месеци,че дори и повече.Важното е че в битката най-големият и най-малкият ечемик дето ми бяха на дясното око вече паднаха 2 от 3 са готови.За всеки случай бяха и вътрешен и външен. Остава само малко лечение и контролни прегледи.А скоро най-вероятно и средният,който не е кой знае колко голям на лявото ми око,който си е и външен ще даде фира.Като цяло не беше толкова страшно колкото си го представях.По гадното беше след това вчерашният ден и малко днешният.Че даже и лекарката беше някаква такава печена и понеже имаше само някаква пренебрежителна болка отвреме навреме през цялото време си говорехме с нея и сестрата.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами като ми е непознато...Макар,че след това вчера по едно време не ми беше много на кеф като започнаха да ми се събират течащи сълзи примесени с йод и пуснала вече упойка върху раните от който долната е вътрешна,а горната образувана от според думите на лекарката доста добре отгледан халацион,разбирай от бая едрите за техните стндарти под превръзката.Виж например съм сигурен,че подрязват ли ми мускулите на окото с местна упойка ще си "умра" там от страх, а може би евентуално и от болка.Например както и сама знаеш сливиците много не се усеща,че упойката ги лови.Лекарката нищо не ми е казала за нестоене пред компютъра..Но пък не знам как е в другите клиники,но аз бях във VISION, а там ти пълнят окото с голямо количество упойващи капки за да не усещаш толкова болка от същинската упойка,която е инжекция в самият халацион и след това вече се подхожда до манипулациите изразяващи се в рязане,почистване и вадене на капсулата.Само дето най-вероятно от тия "води" дето ми се изсипваха и продължават да ми се изливат в окото вече ми тече постоянно вода и от носа![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!