- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
На работа съм, айляче е.. Ежедневието ми е изключително разнообразно, което е странно.. Явно надраствам себе си..
Тя ме побърква, адски сладка е.. Меки устни, мням.. Странна е, чудесно.. Ще бъдем странни заедно.. Май? Или не? Нз, но и няма да го мисля, каквото стане, все ще е айляче..
На морето ми е екстра, малко съня не ми достига, ма то не става.. аз наглея.. Тренировки, работа, социален живот, грабя, грабя, грабя... С пълни шепи.. Искам да легна да почина вкъщи, харесва ми да се излежавам и да мързелувам, но на вратата се чука, отварям, а то живота, дърпа ме, няма да лежиш!
Е как да стоя вътре, на вън е харабия, ларж.. Само таз странната ми къса нервите, но това е толкова яко и зарибяващо..
Пие ми се вино! Стиска ми се.. Мирише ми на море и на свобода, пък и колегите и фирмата са пълен айляк! ;3
Пък тя и мила, могла да е, изненадвам се..![]()
Обичам музика, пък! Разнообразие му е майката, а и скоро ще се нашаря! Танцува ми се.
Преливам. Вече винаги ще съм така.. Всичко, ще искам са имам, всичко ще вземам,ще се боря! За себе си. Разбрах, че репликата не е "всичко е наред, с теб съм", а "с тей съм дори и в най-лошото". Тя и умна бре, трудна, играта, гонитбата е забавна, чувствам се като животно.. настървен, целеустремен, самоуверен.. Ехидна усмивка тук.. Забавно ми е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.