Макар и последната вечер да имах чувството, че изобщо не си изкарах пълноценно, всъщност беше доста добре. Е, лекциите първите два дни ми бяха пълна мъгла и гледах, като малка, сладка овчица, ама останалото беше разбираемо и полезно.
Имам материал за мислене. Това, че човек не живее като мен, не означава, че живее лошо и трябва да го приема. Всъщност май моето не е хубаво, но не мога да планирам бъдещето си, а и не искам. Нито пък искам да си измислям цели в живота, нека да е безсмислен, харесва ми и така!
А той пък се оказа голям пич! Жалко, че чак сега го разбирам. Странно също... И наистина по супер гаден начин се е працакал, но няма смисъл да му мисли толкова. Минало е вече, пак ще е добре, само дето много се притеснява. Ма къде там е решил да се забие... Иди го разбери. Дано размисли.
И ми дадоха възможност да разговарям с невероятния човек и да си разпитвам на воля, чак го съжалих по едно време. И въпросите ми са били много хубави и добре измислени. Ауууу!
Ама пак ми беше малко времетооооо! Искам с тях, не знам защо...
Сега съм се мотивирала да се стегна. 12 съм в ранглистата (или поне подобието на такава, което направих, защото не намерих излязла за тази година). Само 3-ма да минаааа! Искам, пък, искам!!
И изпитът ми идва с невероятна скорост. Просто не се виждам, тоя английски ми ебава майката. Защо не мога да уча езици? Защо?! -.-
И най-накрая се реших да си прехвърля нещата и да си дам лаптопа за поправка. Дано бързо ми го оправят, че ме трябва.