животът, човешкият живот - най-висшата ценност, заради която трябва да се борим, да сме щастливи и благодарни. емоционална съм и афектирана също. дали заради рома или виното...не знам. получих просветление. нещо като просветление, катарзис. думите ми се губят. радвам се, че случайно попаднах на тва по телевизията. отвори ми очите един вид. колко надменно гледах на света. хеееееееееей, ехоооооооооо! аз съм тук, жива съм, дишам, здрава съм. мога да бъда щастлива стига да поискам. мога да направя другите щастливи. но не, аз съм една страхливка. искам да празнувам утре. искам да съм чиста, невинна. като дете.
спя ли вечер? май не. май съм в едно полу-будно полу-заспало състояние. мисля, оплитам се в мислите си. връхлитат ме. понякога говоря...говоря на себе си /наум най-често, хаха/. мисълта ми тече бързо, много бързо, твърде бързо. упреквам се, упреквам останалите, изпитвам чувство на неудовлетвореност. тва, тва и тва трябва да направя. така си и остава. на сутринта го отлагам за следващия ден/седмица/месец. страхливка! гузна съм и най-идиотското е, че не правя нищо по въпроса.
отново съм със себе си. не ми се отразява добре. не мога да си отпочина. смазана съм. парадоксално е, но се чувствах много по-свежа, силна, енергична, когато ежедневието ми беше запълнено, когато нямах време за нищо. в края на деня умирах за сън и краката ми не ме държаха, но пак бях...по-силна. сега .. о, боже! не спирам да се оправдавам и да се оплаквам. аз, аз, аз. егоистка ли съм?! задавам си отговори. разбира се, че съм. всеки е, аз в по-голяма степен. и в любовните ми връзки, и със семейството, и в училище. аз бях важната. заради мен трябваше да остане в бегето и да не си следва мечтите. аз се възползвах от него, за да се опитам да се излекувам. аз създадох доста грижи на родителите си от тъпотия и глезотия. аз се цепех от колектива/от класа. аз съм .. налиии.. те са ми под нивото. не могат да имат, още по-малко привлекат и задържат безценното ми внимание. никой не заслужава компанията ми. егоистка съм, тва съм аз....
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-31-2014 на 19:28