.
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Threaded View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Заеби клишетата. Няма "трябва" и "не трябва", когато говорим за емоция. Напълно окей е да имаш емоционална дупка, да чувстваш празнота, когато някой си тръгне от живота ти преди да си била готова да го пуснеш. Липсата не значи, че го искаш обратно, значи просто, че огромна част от ежедневието ти липсва. Новият човек няма да може да запълни тази празнота... известно време, след това дори няма да се сещаш за бившия. Това е все едно 10 години да си тренирала балет по 4 пъти седмично, изведнъж по някаква причина, различна от твоето желание, да спреш. Е, няма как да не ти липсва Повярвай ми, ще стане по-добре. И говори с приятелите си да спрат да питат.
    Имах някакво предчувствие, че ти ще си първата, която ме цитира хаха. Благодаря ти за изписаното и също за съвета. ;д

По темата: Милото, много е стресирано. Много гадно ми стана като разбрах, че го е ухапало друго куче, а като се прибрах и го видях толкова изплашен, още пó. Май вече е малко по-добре..

Много скапан ден беше. Бива ли за 1 час да говоря с всички хора, които не понасям? С всички! Отвратително ми е, но ще мине. Позитивната страна на нещата е, че утре ще се видя с Радо и ще ми разкаже всичко. ;3 Не съм го виждала от изпращането му.
    Последно редактирано от Lilanda : 06-02-2014 на 10:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си