.
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Е, от випуска засега сякаш малко по-малко започнаха да поддават след като им дадох малко зор пък и една девойка дето тази година видимо доста и се ходи и тя. Подхвърлих,че ако някой чака обаче аз да уреждам нещата от Четвъртък до най-рано Понеделник да забрави. Просто няма как да стане имайки предвид, че в този период ще си виждам качествено само с едното око и няма как да се влека до центъра така, а може и да трябва и на контролен преглед да ходя.И да, разбрахме се с лекарката и в Четвъртък ще ми реже другият ечемик. Не е лошо.Датите с 5 и 8 в тях ми харесват.Дали заблуда или не,но сякаш винаги са ми носели някакво макар и малко щастие.Само ме попита кога искам.И аз казах,че не искам единствено на Петък 13ти,защото на следващият ден най-вероятно ще имаме сбирка на випуска.Бързо се съгласи с изказването,че ама изобщо няма желанието да прави операция на Петък 13ти. Не и допадало като мисъл.Та така и това го отметнах.Няма да е от нещата,които ще ми пречат. Най-много да трябва да ходя със зелен клепач/и ако едни "люспички" от другата страна продължават да ми упорстват,че имало опасност да направят нов/и ечемици.И все пак засега не ми даде зеленото,защото предпочитала да го дава на момиченца,защото можело да не им личи И така. Всъщност тази дата 14ти така се оформя,че е все купонджийска.Даже и да не се състоеше сбирката, аз пак щях да съм на домашно купонче с моята компания.Е, сега няма как да съм и на двете,но нищо де
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-02-2014 на 12:50
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си