- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Айде готово 3 от 3 ечемика вече са в историята.Само още известно време капане на капки и мазане пък в началото на Юли докторката ще каже тежката си дума по въпроса.И вече ако някоя е решила да ми намига да не го прави толкова злобноИначе поне ако съдя по думите на докторката организмът ми много странни ги беше "народил" Първият в момента на рязане така изпръскал гной,че явно и капсулата му е извърчала на памука.Така и не можа да я намери.Вторият уж беше едно миниатюрно топченце отвътре, а се оказа по-голям отколото изглеждаше.Но третият пък дето ми го махна вчера буквално ги заби в земята другите два.Операцията беше малко по неприятна като усещане сякаш от първата,но пък после по-малко ме боля,а сега виждам доста по-добре от първият ден миналият път и не си "събирам съзлзите в кофа".Освен,че се оказа много по-голям и пълен отколкото изглеждаше и не външен,а вътрешен и му извади "една кофа" гной се оказа,че е много странен.В капсулката се бяха образували прегради,които са я разделили на части и в тях освен гной имаше и някакви миниатюрни кръгли образованийца приличащи на камъчета.Сега ми свалиха превръзката и само оттока да ми спадне и остават както споменах само капките и мазилата.
А иначе както е тръгнало другата седмица току виж се заформили две купончета един след друг.На 13ти сбирката на випуска,а на 14ти домашна сбирка с компанията.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!