към bloodfrozen: Шерлок. Много препоръчвам.

Няколко часа и една тренировка по-късно, чувствам се суууууупер добре. И малко sexually frustrated, малко не се сещам за думата на български. С изключение на това, от гаден ден, стана много добър ден. Колкото и да се изцеждам за един час, после пък винаги съм в супер доброто настроение, не знам и аз защо. Може би защото най-накрая правя нещо? Не знам.
А пък той ще ме подлуди, пък нищо не ми прави. В смисъл, самата му миризма, самото му присъствие ме подлудява. Направо се размеквам като желе, супер трудно ми е да се правя, че изобщо не изпитвам никакъв интерес, като вътрешно някаква бомба изригва в мен. И забелязах, че прави някакъв супер сладкия звук с устните си, без да го осъзнава. Оф, като някакъв преследвач съм, едва ли не. Смятай, допреди няколко месеца не знаех какъв цвят очи има. И някакво всичко ми се преобръща като го видя и сърцето ми почва да бие някакво много силно, абе, все едно някой ми преобръща вътрешностите с ръка, такова чувство имам. Много ми е странно, щото т'ва животно само веднъж е ставало.
И все пак никога не мога да го имам. Звуча като супер драматично тийнче, така че ще спра.