- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ох, миличките ми те.На мен ми остават само някакви си двадесетина дни до пълното и абсолютно щастие. Само толкова, а ми се струват като двадесет години, хаха.
Иначе след няма седмица с момчето ми правим три години. Започвам да се чудя верно ли са толкова много или тва е някакъв такъв прекрасен сън, от който ще се събудя само след малко. Толкова е... Не знам, твърде ми е странна цялата работа.
Едит: Сега се сетих да отбележа, че ми е малко притеснено също. Не че нещо ама кого, под ягодите, бият в парка за черните му очи?! И поради що?! Надявам се да не е сгазил лука много, защото насиненото око и другите поражения ще му се сторят песен на тоя ми ти син, ако разбера, че се е опитал да ме излъже. Знае, че винаги го и ще го подкрепям въпреки всевъзможните простотии, дето върши. Предния път кой му вади камъчките от лактите, а?! Кой му чисти раните?!
И освен това ме е страх. Ако мъжките направят тоя реванш, дали няма да има още по-голям брой насинени очи и жертви като цяло? Пък на мечето няма да му казваме, че току-виж взел разстоянието от Норвегия до България за отрицателно време, което, като се замисля, хич не е лоша идея, хах.
Последно редактирано от tori : 06-20-2014 на 21:52