келеш. ае не ми обяснявай, а? Преди време, брат ми една седмица се гърчеше от болка в стомаха, какви ли не "лекари" и "светила' го гледаха, изследваха с к'ви ли не неща и му даваха спазмалгон след, което го пращаха вкъщи да лежи, хахаха..
доц. Олег Чолаков /фр на баща ми/ само влезе в стаята видя му цвета на кожата и каза, "това е апендисит".
Ти разбираш ли какво значи в три болници да НЕ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ ЕДИН АПЕНДИКС. две от тях са столични. Не ми говори има разлика от лекар до лекар. ма нормално като завършват с тройки.
#датиимамлекарите
Не могат да обяснят световъртеж с 15 милиарда изследвания. мдам. след два дни го карам на София при някой познат и кадърен, че те тия се броят на пръсти. другите са само с дипломи ниш повече.
Сега, тъпи инфантилни деца, научете се най-сетне, че медицината не е като да учиш в УНСС управление на биоединици в собствената им среда (овчар) или лесо-охранителна дейност в ЛТУ ( падар), разни изказвания като на Анархибой, дето учи корана в СУ и е на светлинни години от медицината да не се обажда.. защото ако имаше "знания за тройка" щеше да знае че апенцидит няма сигурна работа, и много пъти се е случвало да се отваря пациент който е бил със 100 процентова диагноза, а не е отговарял на нея и е рязан напразно, още по-малко ако симптомите са нетипични за това коварно възпаление, а "баджанака на татенцето ти, дето е там завеждащ 1 хирургия в Пирогов, защо не го е погледнал още в началото а сте обикаляли 100 доктора, защото явно е търсил подсигурение, не си мислете че е толкова просто, 99 процента от вас не могат да изкарат и един изпит в МУ, а говорят некадърни лекари, акустика от тъпаци, същия един дол дренки като рапъра Криско, на боклука сока сте, и сте утайката на мътеницата, нито един от вас не е влизал в болница да види под какви условия "полеви" от Кримската война докторите диагностицират, а относно БОКЛУКА Анархибой, ти случайно можеш ли да диагностицираш апендикс, глупак ! Дори и най-некадърният доктор може да ти спаси живота, и да направи много повече от теб в тоя свят, а ти ще говориш мюсюлмански език до края на живота си, боклук си, весели празници ти желая, и да го туря на майка ти ! Ей тоя същия "баровец" анархи дето щеше да щракне с пръсти и да ме изпъдят от Пирогов, живееш си в един твой свят дето ти си най-велик, сополак , вземете малко се дръжте по на ниво и спрете да съдите докторите и медицинските лица, защото ставате по-битер от циганите ! Има хора който не са за тази професия, но я практикуват ДА ! Така е .. но дори и те са положили много много повече труд от всички вас взети заедно и са много по умни и способни от вас.... Системата осакатява докторите и вас, не хората са ви виновни, научете се най-сетне