То се вижда кой е глупавият, мизерник си , ако беше толкова голяма работа нямаше да киснеш във тоя форум където всичко е 14 и 15 годишно, колкото е и приятелката ти дето можеш да и бъдеш законен родител ! Явно си под техния акъл на челядта дето си тъпче ацетил-салицилова киселина в половите органи, че да не забременеят и ходят в Пирогов в 105 да им вадят красавици, салами и други продукти за салати и предястия от половите органи.. не аз съм глупавият, а ти , защото хем не си държиш на думата когато каза "ще дойда да ме видиш какъв съм мъж" в чата в скайп нито си опроверга и един аргумент и не направи едно от нещата които каза, само лаеш като пумяр по минаващия керван и си мислиш че си нещо над другите, а си един продукт на ерекция от хомо хабилис Вмирисвай се, умирай от хейт за българските доктори, надувай се там че баща ти знае името на един доцент от Пирогов и се мисли че знаеш най-много, а реално погледнато ще можеш да превеждаш на баба си и майка си турските филми по бтв, стой си в недораслото обкражение, в утайката на българското общество - пропаднал форум където има само наркомани и малолетни курви , Боклук