чувствам се толкова спокойно и уютно в нищоправенето си. отпочинала, свежа, зряла, хах. усещам промяна. и тоталното асоциалстване. родена съм за аутайдер ;д. и това е прекрасно. същата съм и и все още търся отговори на същите онези въпроси, които доскоро не ме оставяха да спя. буквално. но нещата са сякаш по-улегнали, по-хармонични. претръпнала съм.
никога не ми се е отразявало добре (май) да чета този човек. започва едно отрицание, себеотрицание, нравствен максимализъм... започвам да обмислям всичко, самоанализирам се, самонаблюдавам се и единственото, което постигам е да се осъждам, да намирам недостатъците си...осъзнавам колко не съм добра и достойна. казвам си колко ПО има от мен, колко лоши неща се случват, а аз съм в своята черупчица с розовките очилца иии... докъде стига егоизмът ми? от какво съм готова да се откажа в името на нещо? несправедливостта, страданието...хах, асоциациите, които правя с тези думи са свързани с животните. не изпитвам състрадание към хората. даже никакво. ето още една лоша черта...:/
мамка му! все тая. скоро ще се видим. не съм зървала прекрасните му очи от...дори не искам да знам колко време. не идеализирам образа му. възможно най-обективна съм. просто той е неземно, незаконно съвършен. няма да го намразя дори да бъде само...*тийт*. само така ще изглежда. всичко с него се пречупва през особена призма. всичко с него е толкова над. надявам се да не се вкарам пак в онези състояния. не знам защо имам чувството, че нещата няма да се получат. ох, стига съм се филмирала! дори не сме се видели, а през главата ми минават сякви сценарии. ще се отдам на момента. ще се отдам на очарованието му. ще му се отдам. нищо, че на следващия ден може и да не го видя...
изпитвах такова удивление от присъствието на това красиво човече. беше ми толкова трудно да повярвам, че подобно прекрасно същество, подобна различност, се намира точно пред мен. така и не можах да се науча да не забравям да дишам, да се държа адекватно, да не оставам със зейнала уста. каква аура! аз, аз, която не се впечатлявам.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-26-2014 на 20:05