.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ооооо не. Сериозно ли? С тая ли точно се е хванал? Не, не, не, ужас. Трябва да видя на живо що за същество е, ама като я чета, хем грозна, хем неграмотна. Потресена съм! Прибирам се да го видя к'ви ги върши - решено е.
    Утре не ми се ходи никъде с оня. Искам да си седя вкъщи и да си изчистя цялата кочина, че още гледам бирени бутилки се търкалят из хола след голямото парти. Тъпакът обеща да изчисти, ама явно е сляп.
    Днес се надявам да разбера дали ми дават отпуск (след един месец работа ) искам да си направя тая ваканция ! Нещо ми се изплъзват нещата от контрол в Бг, трябва да се прибера и да ги строя за малко и после пак да се върна.
    А и имаме ново бебе, та да видя и него. )

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ооооо не. Сериозно ли? С тая ли точно се е хванал? Не, не, не, ужас. Трябва да видя на живо що за същество е, ама като я чета, хем грозна, хем неграмотна. Потресена съм!
    Ахахаха познато чувство.

Сериозно ли ще ми се обади точно като отивам към тях, за да го изненадам. Сериозно ли? С майка му бяхме подготвили всичко, оставаше само да се изтипосам в тях с подаръка и той ми звънна. Трябва преди да се видим, да мина през тях, за да оставя поне кутията в стаята му. Ако знаех, че въобще нямаше да се прибира...Нищо де, поне знам, че ще го зарадвам идиота му с идиот. Липсва ми вече, не съм го виждала от цяла вечност. Имам чувството, че след днес много ще ме намрази. Така де, две години не са малко време, толкова много сме научили един от друг за тези 2 години.

Ще се видя и с Него по-късно.

Чувствам, че много ще си допаднат двамцата, но няма да ги запознавам точно днес! Така де, идиотът ми си допада със всички, докато не се окажат боклуци. След случилото се, ми доказа, че наистина мога да му вярвам. Надявам се и аз да съм му доказала същото. Какви най-добри приятели ще сме иначе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си