.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Приета. :Д

По другите въпроси не ми се коментира.
    Честито. ^^

Аз съм КАП-НА-ЛА. Искам да спя, да спя, да спя, та чак да не искам да видя легло с дни после. Естествено не е особено добра идея, особено посред на сезон. Трябва след малко да се тропясвам все пак.

И. ме побърква. Знам, че има някакви симпатии /не искам да говоря за чувства, прекалено е рано за това/, но защо трябва да е ТОЛКОВА нагъл? Разбирам го напълно, знам защо прави повече от нещата, които ме изнервят /отчасти/, но не разбирам защо се опитва да развали малкия рай, който сме си създали като колеги. С цялото това сърдене, цупене и "ама защо не искаш да го зарежеш заради мен", ме кара да си мисля, че и самият той не е много сигурен какво точно прави. Утре трябва да седнем да си поговорим насаме. Надявам се след разговора, да ме разбере достатъчно добре, че да спре да се държи като малко дете и до края на лятото да си поддържаме така или иначе несъздадените приятелски отношения. Пък и имам да го черпя бира. Все пак не ме дразни както дразни останалите. Може би, защото се държи добре с мен де, но това е друг въпрос.
    Последно редактирано от Lilanda : 07-15-2014 на 19:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си