Влязох във фейсбук, прегледах някой друг статус и осъзнах, че имам нужда да поспоря с някого.

Не мога да разбера защо за трети път тази вечер разглеждам профила му. Май търся причина да си мисля, че не е кофти човек. Или се опитвам да намеря повече, че е? Нямам си и на идея. Знам само, че самото му присъствие ме дразни и въпреки това без него е скучно на работа. Днес нямах търпение да стане 12. о.О Определено се усеща и че нашите промениха отношението си към него, което ме кара да си мисля, че все пак не е толкова ужасен колкото всички си мислят. Пък и вероятно е единственият, на който мога да разчитам от всички там. Малко ми е гузно, че съм разказала някои неща на другата колежка. ;/ Все пак не е кой знае какво, повече от очевидно е, че има чувства към мен.

Повече от ясно е, че Той е милиооооони пъти по-читав от някои хора. Докато при единия беше "няма нужда от", при него е "трябва да". Повече от ясно е кой кого. Всъщност не мисля, че има нужда от сравнение, самата степен на егоизъм е достатъчна мярка, а ако заговорим за каквото и да е друго, числото с минуса ще е доста голямо.

Да не говорим въобще за факта, че го виждам всеки ден, а? Дори в момента малко ми липсва. Искаше ми се аз да съм първата, която ще го каже, но пък какво толкова. Това са само някакви си думи. Все пак и двамата знаем, че е така, какво значение има кой го е забелязал първи?

Определено ми липсва. ;/

Мама и тати си направиха татуировки. Сладури са големи, не мога да им се нарадвам. ;3

Охх каква седмица..

ПС: Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.