Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
Ахх,всичко си се нарежда..
море,рожден ден,море и събиранкиии
малко остана от лятото,очертава се да е доста добре прекарано
обичам си ги всички <3
Милено, ще те убия! Само не ми казвай, че си в Бургас!

ПТ: Иде ми да отида до Грамада и да го смачкам от бой. Не за първи път го хващам в лъжа, но това вече беше прекалено. След 10 минути разговор, че е в Симитли и ще се върне чак утре, да го видя на центъра на Слънчев бряг и най-нагло да ми каже "На всички бях казал така, шефът нямаше да ме пусне иначе". Колкото мразя да ме лъжат...15 минути ми обяснява после как искал да ме види, оставали му още 2 дни освен днес тук и това бил последният ни шанс да си изясним нещата. Пропиля си шансовете не само за това лято, а за години напред. Искал утре като дойде на работа, да говори с мен на 4-ри очи. Ще видим какво ще ми каже, но не ми се вярва да е нещо съществено. Сигурна съм, че след като разкажа на милото, ще ми каже "Казах ли ти?", но какво да направя. Поне ми върна парите, ако не друго, че като знам колко хора е завлякъл..Утре и други ден ще са кофти дни явно, но какво да се прави..

Купих си нова рокля, даже и снимки си направих с нея. Чудесничко. ;3 Извън проблемите /доколкото могат да се нарекат проблеми/ с И., всичко е просто чудесно. ;3 Днес с моето слънчице ще си вземем билети, а утре или други ден сме на представление. ;3 Нямам търпение да започне и поп-рок феста. ;3