.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблемна ерекция - проблемна сперма?

не знам дали се води импотентен но момчето с което съм не му става или не достига до пълна ерекция и това което прави е че го стяга с ластик и така се задържа кръвта му и стои твърд.. знам че това е много вредно - казах му го, но не го прие и продължава да го прави .. последния път в който го правихме първия път не свърши в мен но последния път свърши в мен .. усетих го но не бях сигурна дали е така.. не му казах нищо и после започна да ме базика че го е направил.. ако има проблем с ерекцията това означава ли че спермата му не става и има ли вероятност да сум бременна ??

Повече от фен Аватара на insprbL
    ima trqbva da piesh abstrakt ot brashlqn i mefedron na gladno i shte spre da ripa, ama ne trqbva da prekalqwash shtoto shte gonqt mandarini noshteska

Супер фен Аватара на Anonys
    Да си запарва по 5-10 минути чай от бабини зъби и да го пие след храна 3 пъти на ден. Ще види резултати.

Нямам представа защо си мислиш, че ако не му става спермата му не е годна, за да си позволяваш да свършва в теб.

казаха ми че попринцип когато един мъж е импотентен спермата не става за оплождане.. но не съм на 100% сигурна дали е импотентен или проблема е друг.. той за тези неща не иска да говори ..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Teryy Виж мнението
    казаха ми че попринцип когато един мъж е импотентен спермата не става за оплождане.. но не съм на 100% сигурна дали е импотентен или проблема е друг.. той за тези неща не иска да говори ..
    Тогава не му позволявай да свършва в теб, щом не си сигурна!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма такова нещо, че ако е импотентен спермата му нестава. Има доста потентни хора с увредена сперма и единствения начин да се разбере това е ДНК изследване.

Това, че не му става може да се дължи на различни фактори - стрес, ниско кръвно налягане, страничен ефект от лекарства или хранителни добавки (стероиди!!), или някаква болест. Стягането с ластик е абсолютно вредно и ще има още неприятни последствия от използването му. Трябва да намери причината за да реши проблема.

По въпроса дали може да си бременна - логично ДА, щом е свършил в теб, но зависи и от други неща.

Това дали спермата му е годна може да се установи само със спермограма, има много мъже, които си правят секс без проблем, но материала не става. Не може да разчиташ на предположения.

Супер фен Аватара на Anonys
    А, не съм прочел както трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си