Здравейте пичове и дами. Извинявам се предварително, ако вече съществува такава тема, така и не открих.
Та въпроса смятам, че е ясен. По колко издържате по време на секс момчета? С приятели като говорим за т'ва и всеки се хвали как го правили с приятелките си по 1 час, 2 часа, час и половина а са спали с 1-2-3 момичета, не е като да кажеш да са кой-знае-колко опитни. Аз водя активен полов живот от вече 2 години и повече от 30мин ми е трудно да ги докарам, трябва преди това да съм свършил веднъж и да го отдам на медитация, баси Как стават тези неща, или просто просто преувеличават? Вие как се справяте?
А почвате ли да се измаряте? Аз от 15 годишен пуша, вече 3та година и ги докарвам до 2 кутии на ден, след като почнах да се занимавам и с програмиране и спрях да тренирам ми идва тежко по някое време.
Какъв е проблема с колко момичета са спали, в това ли се измерва опита? Ти ако си спал с 10 момичета, обаче за по 1 вечер, а те с 2-3 момичета, обаче с които са имали дълги връзки, имали са възможност да опитат от всичко и т.н, кой ще е по-добрия според теб? .. Говоря за опита, издръжливостта не зависи от това с колко си спал, при всеки е различно. Моят приятел е издържал и 2мин, както и 2 часа. Зависи от нагласата.
Зависи как смяташ продължителността на акта. Ако го броим от самото начало, тоест бавно събличане--> целувки--> лизане--> галене--> мачкане--> стискане--> СЕКС, то понякога наистина трае повече от 2 часа. Ако броиш само вагиналния сеанс е между 30 - 60мин.
мда бе между 30-60 дръжки... средно по статистика за нашия регион се води 6-7мин. Ест. че всеки може да го удължи това с часове, но кой има свободно време всеки ден по 3-4 часа за секс?