- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- закъснява ми
Здравейте...моля тези,на които им се е случвало да ми помогнат..
Та значи цикъла ми закъснява с 1 седмица,правих тест и показа отрицателен,болят ме гърдите,кръста,корема..все признаци за ПМС,но менструация няма! С приятеля ми се пазим и той е сигурен,че не е станало нищо,но аз се притеснявам...Помогнете ми! ;[[
какво стана?дойде ли ти?кога е требвало да ти потече?
Не си бременна ще ти идва
И на мен тоя месец ми закасня с 6 дена
Противоречиш си.Или си доста глупава или доста лъжеш.Първо казваш, че си си правила тест, който е отрицателен, след това казваш, че се пазите с приятеля ти, и той бил сигурен, че не било станало нищо.Кой по дяволите си прави тест за бременност, когато е ползвал презерватив?Имам апел към, момичетата на крехка възраст, които не знаят нищо за тялото си и процесите случващи се в него.Вместо една вечер да се копулирате, отделете малко време и прочетете това онова.Дори и тук има хиляда подобни теми!След като се пообразовате ще разберете, че месечният цикъл не е константен, нито като психосоматична картина, нито като час при лекар.Тоест варира както симптоматиката, така е амплитудата от цикъл до цикъл.В твоя случай явно е закъснял повече от нормално, но след като имаш признаците на ПМС значи всеки момент би могъл да дойде.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Мерси за отговорите,но вече ходих на лекар..И относно горният коментар "Red_Hair" имало е смисъл да направя теста...Да,пазим се с приятеля ми,но въпреки това лекарката каза,че съм бременна...Плюс това никъде не съм казала на колко години съм,така че,първо се опитай да влезеш в положението на човек преди да го плюеш!![]()
С какво се пазите?
С прекъснат полов акт ли?![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не,с презервативи...и ако сега започнете да ме нападате по-добре си задръжте мненията...Защото един път вече презерватив Дюрекс ни се е късал,така че не ми казвайте,че са надеждни..![]()
ОК...С вас не може да се спори всичко знаете и от всичко разбирате...така че..тъй като съм нова в сайта моля да ми кажете как да премахна тази тема,защото няма смисъл от нея... ;]
Или е фейк или наистина е голяма, щом не се притеснява, че е бременна.
На мен и на майка ми ни закъснява този месец, виждам че и на други хора тук. Със сигурност е заради времето.