.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

"обичам те" ?

Искам да попитам възможно ли е да си влюбен в някого доста,само гласа й ,присъствието й ,усмивката й да те правят изключително щастлив и пълноценен,до момента в който си кажете "обичам те"?
    Имах връзка около 4-5 месеца с прекрасно момиче ,всичко се случи бързо за няколко дни и след това повече от 4 месеца не се отдръпнахме един от друг,имам предвид че прекарвахме по 16-17 часа заедно всеки ден и беше прекрасно.До един момент,когато както всичко беше идеално,аз разбрах ,че е излизала в 1 сутринта с някакво момче и откачих ,започнахме да се караме,тя се кълнеше ,че няма нищо ,след това се оказа ,че не е нищо тоест на следващия ден и се разделихме.Бях съсипан ,бях влюбен в това момиче,а тя ме предаде и за да не я мисля,не спирах да излизам с кое ли не момиче,всяка вечер бях по дискотеки,абсолютно всяка.След 1 седмица я потърсих бях доста пиян и й писах към 5 сутринта,тя ми отговори и ми каза направо да отида към тях,отидох и още от вратата тя ме прегърна и започна да плаче,казах й че ми липсва,че искам да сме заедно,че приемам това ,че е сгрешила,тя се разплака и каза,че момчето е чудесно и не заслужава да го преебе,аз я попитах дали аз го заслужавам и тя започна да плаче и да казва ,че съжалява много ,но аз съм бил от тези ,които не се застояват и ще я нараня,че е чула че за 1 седмица съм бил с няколко различни момичета и т.н. Аз си тръгнах и все едно бях освободен от нея.След седмица,се видяхме в едно заведение и тя каза,че е приключила с това момче,поговорихме си и просто пак бяхме заедно,аз и тя и беше още по хубаво от преди.Бях толкова щастлив всичко беше прекрасно,една вечер тръгнахме да излизаме и докато се обличах тя влезе,толкова красива и невероятна и просто й казах "Невероятна си ,обичам те" ,при което тя стоеше като в шок ,нищо не каза ,само ме целуна и все едно не се беше случило.След като се прибрахме ,започна да ме бъзика за това което съм казал,че искала цяла вечер да го чува.След 1-2 дни ,докато правехме секс ии тя ми го каза и тогава в момента в който го чух ,все едно всичко изчезна,всичките ми чувства се изпариха.От тогава нещата не вървяха ,постоянно се карахме за нещо,спряхме да се виждаме,почти не се чувахме ,постоянно си крещяхме и се казвахме КРАЙ ,но никога не беше края,до преди 5 дни ,когато разговорите които бяхме водили преди се повториха ,казахме си всичко отначало аз просто лежах до нея и мълчах,не исках да я пусна,но просто не беше същото,не знам откъде ми дойде тогава в главата тогава и й казах едно нещо което бях прочел някъде ,което ставаше въпрос ,как възрастните изглеждат покрай децата,една идея по щастливи ,по безгрижни ,повече като хората които са искали да бъдат и няма значение колко глупости правят и колко нелепо изглеждат отстрани ,защото единствения смисъл е искренната усмивка която получават в замяна "точно така аз изглеждам когато съм покрай теб" ,тогава тя ме погледна и очите й се насълзиха прегърна ме силно и ми каза "обичам те,толкова много" и заспа гушната в мен.След това станах и си тръгнах,от тогава не сме се чували и не сме се виждали.Липсва ми много,тя стана голяма част от живота ми ,но нещата вече не се получават ,нещо се прецака и не знам,възможно ли е да е това ,че когато ми каза,че ме обича, просто всичко да спре до там? Имам и още един въпрос трябва ли да я потърся? Мисля,че това беше възможно най-подходящия край,не се скарахме ,не си казахме нещо лошо накрая,аз й казах,че съм изключително щастлив когато съм до нея,а тя че ме обича.Това бяха последните ни думи.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мисля, че е добре и двамата да си изясните какво искате и очаквате един от друг, щото тоя филм може да продължи много дълго. Не знам на колко сте години, но историята ви е супер оплетена и незряла.
    Welcome to the Jungle...

То като цяло мисля,че приключихме ,ами не сме деца .. аз съм на 22 тя на 20.. глупости са да ,въпроса ми беше друг.

Искам да попитам възможно ли е да си влюбен в някого доста,само гласа й ,присъствието й ,усмивката й да те правят изключително щастлив и пълноценен,до момента в който си кажете "обичам те"?

И да и не едновременно. Ако си свикнал да го казваш редовно, според мен не би трябвало да е проблем. Ако не, тогава може да се "разочароваш" един вид от самия себе си. Ако знаеш тежестта на тези думи и виждаш, че те са "по-тежки" от реалните ти чувства, то това разминаване между реалност и представа си е доста гадно. Аз също имам подобна ситуация. В секундата, в която казах прибързано "обичам те" осъзнах, че нямам бъдеще с момичето. След една седмица се разделихме

Наистина историята ти ме накара някак да настръхна, не знам защо. Доста заплетена история ама аз това не си го обяснявам. В смисъл такъв, че някои хора биха се уплашили от тези думи и по скоро мъжете в този случай, защото може би не искат толкова сериозна връзка и след като чуят "обичам те" , бягат. Но в случая, ти говориш за нея по такъв начин, че имам чувството че я обожаваш. Не сте били толкова дълго време заедно, но бързо сте се привързали. Интересно ми е, тя не те ли е потърсила след тези последни думи и колко време вече не сте се чували? За мен тази връзка ако е достатъчно силна и ако и двамата наистина чувствате това което казвате, то тогава пак ще имате нещо в даден момент, защото тук дори не говорим за тръпка, а за чисти чувства. Може би имате нужда от разговор или просто да се видите пак и да бъдете заедно. Но ако не се чувстваш добре, то тогава има причина и може би трябва да я намериш, защото иначе няма смисъл да сте заедно.
    Последно редактирано от katalia3 : 03-11-2014 на 22:42

Липсва ми много,тя стана голяма част от живота ми ,но нещата вече не се получават ,нещо се прецака и не знам,възможно ли е да е това ,че когато ми каза,че ме обича, просто всичко да спре до там? Имам и още един въпрос трябва ли да я потърся? Мисля,че това беше възможно най-подходящия край,не се скарахме ,не си казахме нещо лошо накрая,аз й казах,че съм изключително щастлив когато съм до нея,а тя че ме обича.Това бяха последните ни думи.

Казваш че ти липсва много, значи това не би трябвало да е края. Не се отказвай толкова лесно ако я искаш. Аз не бих приела такъв край ако обичам някой..

Обожавам я ,точно това ме влудява,че ме кара да приемам неща ,които никога не бих приел,да правя и чувствам неща ,които не съм чувствал за отрицателно време.Страх ме е от нея и от начина по който ме кара да се чувствам ,искам просто да спре,защото всичките тези емоции и чувства,не са за мен ,не мога да се справя.Не бяхме се чували няколко дни,до преди няколко часа ,когато започна да ми изпраща гласови съобщения във Viber,да ми разказва как са й минали дните без дори да я питам,аз й отговарях с една две думи,когато тя ми прати една снимка,как един от пътите в които се скарахме й написах писмо любовно,обяснявах й се в любов.Ето такива неща ме кара да правя ,някакви луди ,да се чувствам луд по нея и да полудявам.Та след около 30 минути "чат" ,просто й написах "Остави ме намира,ако чувствата които казваш,че имаш към мен са истински,просто ме остави намира,не те искам в живота си" ,след това й блокирах номера,защото просто не мога.Съсипва ме с "любовта си" .. имам чувството,всеки път когато съм с нея,че изгарям отвътре,постоянно съм изтръпнал и готов на каквото каже,все едно съм омагйосан от нея и просто искам да спре.

Толкова много хора биха убили за подобни чувства.Ако те прави щастлив, то тогава Не се отказвай! Наистина недей! И не се плаши от това което чувстваш!

Не мога да повярвам, че си казал подобно нещо. Недей да го мислиш толкова. Окей, имаш чувства и си щастлив с това момиче, ами остави се по течението. Недей да се впускаш в такива драми и анализи, недей да я гониш от живота си заради абсолютна глупост. Ще се осъзнаеш някой ден, когато се сетиш колко дребнаво си постъпил и ще се чудиш на себе си за какво ти е била тази драма.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Поредният пример за хора със страх от обвързване,доста често се среща в наши дни
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    Не мога да повярвам, че си казал подобно нещо. Недей да го мислиш толкова. Окей, имаш чувства и си щастлив с това момиче, ами остави се по течението. Недей да се впускаш в такива драми и анализи, недей да я гониш от живота си заради абсолютна глупост. Ще се осъзнаеш някой ден, когато се сетиш колко дребнаво си постъпил и ще се чудиш на себе си за какво ти е била тази драма.
    това

Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    Какво нещо съм казал?
    Ами аз не го мисля,но тези чувства ме променят,ставам друг човек,да доста по-щастлив ,но някак си съм доста уязвим около нея,правя всичко за нея и се чувствам като някакъв путьо ,не мога да контролирам чувствата си и решенията си.
    Не ме е страх да се обвържа,страх ме е от това,че всичко стана за много кратко време и се случи много бързо,та аз имах 2 годишна връзка и никога не съм се чувствал толкова луд ,колкото за няколко месеца с това момиче.Не е нормално и здравословно.Не ми трябва човек в живота,които може да ме нарани когато реши да си тръгне,предпочитам аз да си тръгна.

Мразя когато момчета приемат и се чувстват, като "путьо", веднага щом покажат на някой че го обичат! За мен това е много грешно, защото в такъв смисъл не знам кое е мъжкото за вас, но да, такива сте и един вид се срамувате какво другия ще каже ако покажеш чувствата си на някой.
    Значи момичето с което си бил 2 години, не е била тази която може да те направи толкова щастлив, може би не е била за теб и не си я обичал така.

"Не ми трябва човек в живота,които може да ме нарани когато реши да си тръгне,предпочитам аз да си тръгна."
    Това вече е страх, който разбирам! Защото вече близо 4 години съм с някой и нито за миг не сам спряла да тръпна за него и да го обичам повече и повече! Но ме е страх, че един ден ще остана много наранена и все още не съм се отказала и не съм избягала ...но в случая ти си момче.. не си ли се замислял че и нея може да я е страх от това?
    Според мен трябва да изживееш момента с това момиче и да премахнеш страха.. по нататък тези толкова луди чувства може да утихнат и да се почустваш по-спокоен с нея.
    Последно редактирано от katalia3 : 03-14-2014 на 14:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си