Обожавам я ,точно това ме влудява,че ме кара да приемам неща ,които никога не бих приел,да правя и чувствам неща ,които не съм чувствал за отрицателно време.Страх ме е от нея и от начина по който ме кара да се чувствам ,искам просто да спре,защото всичките тези емоции и чувства,не са за мен ,не мога да се справя.Не бяхме се чували няколко дни,до преди няколко часа ,когато започна да ми изпраща гласови съобщения във Viber,да ми разказва как са й минали дните без дори да я питам,аз й отговарях с една две думи,когато тя ми прати една снимка,как един от пътите в които се скарахме й написах писмо любовно,обяснявах й се в любов.Ето такива неща ме кара да правя ,някакви луди ,да се чувствам луд по нея и да полудявам.Та след около 30 минути "чат" ,просто й написах "Остави ме намира,ако чувствата които казваш,че имаш към мен са истински,просто ме остави намира,не те искам в живота си" ,след това й блокирах номера,защото просто не мога.Съсипва ме с "любовта си" .. имам чувството,всеки път когато съм с нея,че изгарям отвътре,постоянно съм изтръпнал и готов на каквото каже,все едно съм омагйосан от нея и просто искам да спре.