.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Не мога да повярвам, че си казал подобно нещо. Недей да го мислиш толкова. Окей, имаш чувства и си щастлив с това момиче, ами остави се по течението. Недей да се впускаш в такива драми и анализи, недей да я гониш от живота си заради абсолютна глупост. Ще се осъзнаеш някой ден, когато се сетиш колко дребнаво си постъпил и ще се чудиш на себе си за какво ти е била тази драма.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    Не мога да повярвам, че си казал подобно нещо. Недей да го мислиш толкова. Окей, имаш чувства и си щастлив с това момиче, ами остави се по течението. Недей да се впускаш в такива драми и анализи, недей да я гониш от живота си заради абсолютна глупост. Ще се осъзнаеш някой ден, когато се сетиш колко дребнаво си постъпил и ще се чудиш на себе си за какво ти е била тази драма.
    това

Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    Какво нещо съм казал?
    Ами аз не го мисля,но тези чувства ме променят,ставам друг човек,да доста по-щастлив ,но някак си съм доста уязвим около нея,правя всичко за нея и се чувствам като някакъв путьо ,не мога да контролирам чувствата си и решенията си.
    Не ме е страх да се обвържа,страх ме е от това,че всичко стана за много кратко време и се случи много бързо,та аз имах 2 годишна връзка и никога не съм се чувствал толкова луд ,колкото за няколко месеца с това момиче.Не е нормално и здравословно.Не ми трябва човек в живота,които може да ме нарани когато реши да си тръгне,предпочитам аз да си тръгна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си