Мразя когато момчета приемат и се чувстват, като "путьо", веднага щом покажат на някой че го обичат! За мен това е много грешно, защото в такъв смисъл не знам кое е мъжкото за вас, но да, такива сте и един вид се срамувате какво другия ще каже ако покажеш чувствата си на някой.
Значи момичето с което си бил 2 години, не е била тази която може да те направи толкова щастлив, може би не е била за теб и не си я обичал така.
"Не ми трябва човек в живота,които може да ме нарани когато реши да си тръгне,предпочитам аз да си тръгна."
Това вече е страх, който разбирам! Защото вече близо 4 години съм с някой и нито за миг не сам спряла да тръпна за него и да го обичам повече и повече! Но ме е страх, че един ден ще остана много наранена и все още не съм се отказала и не съм избягала ...но в случая ти си момче.. не си ли се замислял че и нея може да я е страх от това?
Според мен трябва да изживееш момента с това момиче и да премахнеш страха.. по нататък тези толкова луди чувства може да утихнат и да се почустваш по-спокоен с нея.
Последно редактирано от katalia3 : 03-14-2014 на 15:49