Здравейте искам да попитам за съвет тук и то по - точно женската част от форума.Та едно момиче с което се виждаме на училище започна да ме заглежда а когато аз се обърна към нея тя си измества погледа (познато нали).Отначало нямах интерес към нея но с времето започнах да проявявам интерес към нея.А също и когато сме на по - голямо разтояние тя ме фиксира като снайперист и отново като я погледна си измества погледа.Още в началото аз и предложих приятелство във ФБ тя разбира се прие но нито ми е писала нито ме е ръчкала което ме озадачава дали ме харесва или не.Нямаме общи познати и не сме завързвали разговор досега.Тя излиза с една нейна приятелка а аз с няколко мои приятеля но нямат нищо общо двете компании.Как мислите да я заговоря за общи неща или да отида и да се запознаем (аз съм едикойси приятно ми е и така)?Аз съм на 17 а тя мисля че е на 15.На живо ли да я заговоря или във ФБ (там ще ми е доста по - лесно защото съм доста срамежлив).Това е от мен (моля помогнете на един форевър алоун).Благодаря предварително!