- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еднакъв въпрос към двата пола.
Здравейте съфорумници,
отново искам да задам едно въпросче и към двата пола. Първо ще задам въпроса към моите колеги мъжете. Представете си ситуацията: Повечето от момичета, освен приятелския ви кръг, ви пишат само и единствено с цел секс. Предлагат ви се постоянно. Повечето, които не са получавали достатъчно женско внимание, може би, биха казали, че това е супер и биха действали. Но лично на мен започна да ми се догажда, това поведение да ме отвръщава. Вие как бихте реагирали при такова поведение от момиче? Бихте продължили контакт с мацката?
Сега въпроса към момичетата. Какво в мъжете ви подтиква да се държите така? Потвърждавам, че може би част от тези момичета се вписват автоматично в категорията курви, но има такива, които по един или друг начин съм опознал и съм сигурен, че не се държат така обичайно. Та, какво ви подтиква? Физически черти? Характер? Някакви чувства?
Лично аз съм се обградил и общувам само с хора, за които секса не е просто разменна монета - както мъже, така и жени. Курвите и бройкаджиите не са хора, които искам да познавам и да са ми в компанията. Според мен това с какви хора общуваш е въпрос на личен избор. Друг е въпроса, че скапаняци има доста и няма начин да не засечеш някой от тях.
+1
Колкото и да ми се е правило секс никога не съм се предлагала на някой ей така.Имала съм мимолетни връзки,но не е било от типа "Ела,Вълчо,изяж ме". Абсолютно съм съгласна че днес за много сексът е разменна монета,която няма никаква стойност!стоя далеч от такива хора.случва се да сбъркаш,да се отдадеш на желанието,човешко е.Ама само това да ти е желанието вече не е нормално.
Никой не може да ме подтикне да се държа някак, въпреки принципите си, които съм изградила.
Трябва ми нещо повече от pretty face, за да пожелая да спя с него, а повечето с такива черти, са свикнали да не влагат много и ми действат разочароващо. Относно характера - познавам само безхарактерни плужеци. Колкото до чувствата, биха ме накарали да повярвам в самия него, не да му предлагам секс, но повечето пъти и това ми усещане изчезва бързо, заради въздуха под налягане, който крият в себе си, тези "мъжленца".
Определено не ме привличат такива момичета, които ми се предлагат на готово. Самият факт, че се предлагат на мен ме навежда на мисълта, че го правят и на много други и това ме отблъсква. Не бих прекратил приятелството си с тях, но бих им показал ясно, че няма да постигнат целта си. Според мен една дама, когато харесва един мъж е по-добре да използва други средства за да спечели вниманието му - чар, интереси, разговор, а не да се възползва от сексуалните му инстинкти.
Най-вероятно момичетата ,за които не е характерно да се държат така го правят заради флирта ,изживяването ,играта ,може би.Ако са били наранявани в миналото търсят лесното в отношенията ,повърхностното ,което със сигурност няма да им навреди.За някои хора да разкриеш същността си е много по-трудно от това просто да се съблечеш.Не мисля ,че е правилно ,но поне според мен част от проблема се корени тук.![]()
Жените станаха толкова агресивни, че после се чудим защо мъжете били женчовци...Ами все някой трябва да е жената във връзката.Не съм се държала така никога мен ме отвращава подобно поведение като жена, но има мъже които позлват такива момичета за едната бройка и за спорта.
Именно въпросната агресия е някак отблъскваща, поне за мен. Жените са създадени за да са нежни и мили създания, не нахакани и агресивни. Мода, какво да правиш.
ПС: Мили и нежни не означава безхарактерни. Много бъркат, като си мислят, че агресивното поведение означава човек с характер.
Попадал съм в такива ситуации, в някои съм го приемал, в други не. Зависило е от настроението ми. Като цяло обаче в повечето случаи ме е дразнило такова поведение, доставя ми мн по-голямо удоволствие да си легна с момиче, за което съм се постарал поне малко, иначе се убива тръпката.