.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Лично аз съм се обградил и общувам само с хора, за които секса не е просто разменна монета - както мъже, така и жени. Курвите и бройкаджиите не са хора, които искам да познавам и да са ми в компанията. Според мен това с какви хора общуваш е въпрос на личен избор. Друг е въпроса, че скапаняци има доста и няма начин да не засечеш някой от тях.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Лично аз съм се обградил и общувам само с хора, за които секса не е просто разменна монета - както мъже, така и жени. Курвите и бройкаджиите не са хора, които искам да познавам и да са ми в компанията. Според мен това с какви хора общуваш е въпрос на личен избор. Друг е въпроса, че скапаняци има доста и няма начин да не засечеш някой от тях.
    +1

Колкото и да ми се е правило секс никога не съм се предлагала на някой ей така.Имала съм мимолетни връзки,но не е било от типа "Ела,Вълчо,изяж ме". Абсолютно съм съгласна че днес за много сексът е разменна монета,която няма никаква стойност!стоя далеч от такива хора.случва се да сбъркаш,да се отдадеш на желанието,човешко е.Ама само това да ти е желанието вече не е нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си