- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заедно ли сме?
Здравейте! Извинявам се, ако вече съществува такава тема, но не разполагах с необходимото време да я търся.Аз съм момиче на 16 години. От близо месец се познавам с момче, което е на 18. Излизаме заедно, прегръщаме се, целува ме, говори ми мили думи. Вече се познавам и с приятелите му. Никога обаче не е засягал темата дали имаме връзка, а ми е неудобно да повдигна въпроса. Според вас какво значи всичко това и как трябва да постъпя? Благодаря предварително.
![]()
Щом сте толкова близки би трябвало да сте заедно. Нищо не ти пречи да го питаш, дали сте заедно или не.
А някаква идея как да го направя по-деликатно?
Можеш да му кажеш примерно,че много харесваш как вървят нещата по между ви,как той ги вижда за напред. Ако е нещо сериозно, то ще си проличи.![]()
Изпрати му покана за обвързване във Фейсбук. Това е най-деликатния начин.
п.п. Попринцип имам доста отрицателно мнение за Фейса, но в този случай наистина може да е от полза.
И според мен сте заедно, ако ти звъни, чувате се, виждате се, навън се целувате излизате и така.. няма второ мнение![]()
просто иска да си легне с теб просто е ;д
попитай го анонимно в ask.fm дали си има приятелка и виж какво ще отговори![]()
ДО АВТОРА:
Вариант 1:
Ако не сте един до друг,непосредствено на 10-20 см.разстояние - значи не сте заедно
Вариант 2:
Ако сте по-горе описания начин, дори долепени един до друг - значи сте заедно.
Просто,нали?