- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е и ако да, на какво се дължи?
Здравейте!
Не знам как точно да започна поста си, до сега не съм се допитвала до вас. Ще се опитам да разкажа на кратко моята или по-скоро нашата история и ще ви помоля за съвет.
С приятеля ми сме заедно от около 6 месеца. Вярно, не е особено много и вероятно ще се изненадате като ви кажа, че го обичам ужасно много. По принцип връзката ни е от разстояние, но от понеделник той е при мен за една седмица. И тук идва моят въпрос-откакто е тук сънувам разни други познати или приятели. Онази вечер сънувах, че близък мой приятел ми се обяснява в любов. Половинката ми въобще не присъстваше в цялата история, сякаш въобще не съществуваше. Снощи пък сънувах, че аз, той и двама общи приятели (момче и момиче) сме на хижа/хотел заедно. Момичето и приятелят ми бяха отишли до магазина да вземат нещо за пиене ии не знам как точно се случи, но аз и момчето се озовахме в едно легло, гушнати. Мисля, че трябваше да ми покаже нещо на лаптопа. Та въпросното момче ме гушкаше в гръб и си говорихме за проблемите ми с приятеля ми (отскоро имаме малко проблеми заради неговата ревност, но мисля, че отчасти започваме да ги поизглаждаме). По едно време се обърнах към него и се гледахме очи в очи. Сякаш нещо ни подтикваше да се целунем. След целувката той се усмихна, но някак мрачно. И двамата осъзнавахме, че това е изневяра и ни беше супер кофти, но в същото време бяхме някак щастливи.
Първият сън не ми направи особено впечатление, но след втория малко се шашнах. Изневяра ли е това да сънуваш друг и то не един и същ човек? И възможно ли е тази хипотетична изневяра да се дължи на проблемите във връзката ни в последно време? Защо се появиха точно като той дойде тук? Много съм объркана и ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите възможно най-бързо.
Благодаря предварително!
Това е само сън. Как може да е изневяра? Когато аз съм сънувал, че правя секс - това води ли се бройка? Не! Не споделяй на гаджето си за сънищата, за да не натягаш допълнително ситуацията. По-добре седнете и поговорете вурху проблемите си.
То и един поглед може да бъде изневяра. Дори само една мисъл пак може да е. Зависи какво значение отдаваш на такива неща. Ако им позволиш да се настанят в главата ти могат да съсипят и без това нестабилната ти връзка. Всъщност не съмият сън е изневярата, а тълкуванието което си си направила след него.
Възможно е тези сънища да са един вид бягство от проблемите във връзката.Ако е много ревнив и постоянно ти се сърди заради други момчета ,дава на въображението доста работа.Мисля си ,че това е само временно,ако продължи поговори с гаджето ти или с някой ,на когото можеш да се довериш![]()
Божеее, аз ако направя моите сънища публично достояние, прокуратурата ще се самосезира. Или пък ще ме освидетелстват.![]()
Не си вкарвай излишни филми в главата за изневери и т.н., това са просто сънища.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
другия път сънувай тор и ще се хвалиш на приятелки че си изневерявала с него
It was only just a dream... както се пее в песентаПодобно нещо изобщо не е изневяра, не се самонавивай излишно, според мен всичко това е в резултат от страховете ти, че може да му изневериш или както сподели, заради това че се карате повечко, защото е ревнив. Аз ако спеделях на някого сънищата си определено вече щеше да ме е вписал в графата откачалка на годината иии най-вече те съветвам да си премълчиш за тях пред момчето.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Май обичаш да се вкарваш във филми. Нищо не е станало, не е нужно зорлем да си усложняваш живота.
Сън като сън.
Разбира се, че не е изневяра, но недей споделя на приятеля си тези сънища. Наистина само ще напрегнеш ситуацията, а това е просто един обикновен сън.![]()