.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Към момчетата?!

Здравейте, искам да питам момчетата , когато сте виждали ваши приятели всички ли си махат космите долу, примерно в общи бани и т,н?
    За мене това е много тъпа мода и не искам да ги махам и според мене не е толкова задължително мъжа да се ги маха...все пак е мъж, не жена...

Цитирай Първоначално написано от nekoisii Виж мнението
    За мене това е много тъпа мода и не искам да ги махам и според мене не е толкова задължително мъжа да се ги маха...все пак е мъж, не жена...
    То реално погледнато и жената не е задължително си маха космите от където и да било, тя все пак е жена, не дете.

Принципно да,
    но при мъжете стана много тъпа мода да са лъснати...

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Щом не ти харесва, недей го прави. КФО?
    Но има и начини да ги поддържаш по-къси на "краката"
    Но по-нагоре, лично аз мисля че е задължително да са лъснати, или много ама много късички.

Ти няма ли да се отвратиш, ако видиш жена с косми, на интимните части или на краката?

Ами все пак за мъж е по приемливо, още повече , че тая мода е от последните години, преди никой не ги е махал...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Твой ибор е. Някой си ги махат, някой не. И аз не възприемам мъже, които си бръснат краката или гърдите. Това е женско, но на половия орган е нормално. Все пак не би лизал треволясала сливка, тъй че влез в полужението на дамите?

Не знаех, че обезкосмяването е задължително. Кой те кара? Като не ти харесва, остави си ги. Просто, ако си оставиш гора между краката, не се изненадвай, че някоя мацка може и да се откаже като види тази растителност.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    изкам космата потка

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    То си е въпрос на хигиена защото мен ме дразнят космите и ги махам пък и кожата изглежда много по-добре без косми.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не знаех, че обезкосмяването е задължително. Кой те кара? Като не ти харесва, остави си ги. Просто, ако си оставиш гора между краката, не се изненадвай, че някоя мацка може и да се откаже като види тази растителност.

Аз ще се погнуся ако някой ми се покаже с храсталака. Не се задължително да е перфектно гладко, дори и леко наболи ми харесват, но изобщо да не са пипани, не мерси.

Мега фен Аватара на draid
    Задължително не е, но специално за космите под мишниците и около органа е препоръчително, поне в България. Надали има жена която да се изкефи на растителност в споменатите области или ако има, то ще са единици. Махни си ги виж как ще се чувстваш, ако не ти харесва си ги носи, пък като си хванеш приятелка ще го мислиш. Аз лично не приемам обезкосмяване на ръце, крака, скубане на вежди и прочие.

Егаси тъпата и безсмислена тема. Най-малкото,че има хиляди такива теми. Хората винаги се нуждаеме от нечие чуждо мнение и не усещаме за себе си. Искаме някои друг да усеща вместо нас. Толкова ли сме затъпяли? Явно да. Но думата не е тъп, а несъзнателен. Защото не си гледаме тялото, не осъзнаваме че и ние имаме наше си тяло и изобщо не приемаме ТЯЛОТО си такова каквото е(е,някои го правят!), а гледаме ТЯЛОТО на "оня или оная" от телевизията/списанието/топ-модела/елката и т.н. по веригата. Ши*ан Холивуд,с извинение. И не само.

И пак ще се повторя:

Ако се намери, недай си боже, някой и реши та сглупи да пусне някакво свое усещане, ще го приемеш ли за всеобщо валидно? Защо искаш някой друг да чувства вместо Теб, ти не можеш ли сам/а?
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-14-2014 на 08:08

Дам за най-малкото нещо пускате теми, ПРИМЕР: "какви клечки за уши ползвате, и какви аз да си купя?"
    Ми чакай уее, отиваш и си купуваш каквито ти харесват.

\\\

Banned Фен
    кво е значението кой кво си праи ве бахти всеки има различни приоритети и кво гледаш другите гледай себе си

ако утре всички почнат да носят розови прашките (от мъжите) и ти ли ще го напраиш

примерно аз често чувам че било гейско да се бръснеш ама не ми пука , просто не коментирам тая тема и не се засягам от трола важното е на мене кво ми харесва и какво ми е удобно все пак е моя живот и моето тяло , другите могат да си го начукат

Това само в БГ го правят, на запад не е така....супер гейско е

Зависи от жената , ако тя няма нищо против - не ги махай. Както каза за жените е задължително за момчетата- според приятелките си
    I Love YOU baby

Мега фен Аватара на skatew
    обръсни си цялото тяло само на кура си остави
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от nekoisii Виж мнението
    Това само в БГ го правят, на запад не е така....супер гейско е
    Мдааа, така ще да е … само в България мъжете се обезкосмяват

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Това, че било тръгнало от България обезкосмяването на мъжете, е пълна ИДИОТЩИНА. Мерси.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    Това, че било тръгнало от България обезкосмяването на мъжете, е пълна ИДИОТЩИНА. Мерси.
    np
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Тая простотия в общи бани не знам от къде ти е дошла. Не е задължително да ги махаш ама при мен като станат твърде дълги ги подстригвам .

Някои си слагат и перука

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми