.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    az pravq taka kato ne se brusna 1 mesec mi stava dosta kosmat ostavqm go malko taka sled tova se brusna vsqka sedmica i taka gi reduvam

това че ти обичаш когато го лапаш да ти влизат космите ФОЧИТЕ си е твое лично извръщение от 100 % косми най много 11 %

То вече не се знае кой мъж, кой жена :Д

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Оф, много сте ограничени. Като искате, стойте си в стил "Чобанин", като искате, обезкосмете се отдолу. Защо си мислите, че косматия чатал е признак за мъжественост?!

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Каква връзка има тва с бръсненето мъж или жена си, тва си е твой избор , не говорим да си скубеш веждите или нещо такова , аз предточитам да съм обръснат , въпрос на личен избор е ....

Wink

Цитирай Първоначално написано от Fyyton Виж мнението
    az pravq taka kato ne se brusna 1 mesec mi stava dosta kosmat ostavqm go malko taka sled tova se brusna vsqka sedmica i taka gi reduvam
    Бати снимката , братче... :Д:Д:Д:Д:Д

fisherguy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nekoisii Виж мнението
    според мене не е толкова задължително мъжа да се ги маха...все пак е мъж, не жена...
    Защо в общи бани първо и второ къде пише че не е задължително и не трябва като си мъж? Кво от тва да не би мъжките косми да са специален вид косми?

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от nekoisii Виж мнението
    Здравейте, искам да питам момчетата , когато сте виждали ваши приятели всички ли си махат космите долу, примерно в общи бани и т,н?
    За мене това е много тъпа мода и не искам да ги махам и според мене не е толкова задължително мъжа да се ги маха...все пак е мъж, не жена...
    Въпреки че съм момиче, аз съм космата. Ко да правя като тез, с които се плющя харесват небръснати...

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Въпреки че съм момиче, аз съм космата. Ко да правя като тез, с които се плющя харесват небръснати...
    Много ми е интересно как разбираш дали тези, с които се плющиш, харесват космати?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си