.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: -.-

Hybrid View

Dun
    Guest

Red face -.-

Здрaвеите!От доста време насам наистина харесвам едно момиче което преди ми беше само приятелка.Обаче в наи-трудните моменти като скусах с бившата ми тя беше с мен,цяла нощ остана с мен навун...наистина я харесвам а не мога да и призная защото си има приятел които се дурйи уйасно с нея...твурди хе го обича или и тя не е сигурна...не искам да и признавам и защото ме е страх да не я изгубя като приятел..какво да правя?...

ПС извинявам се за правописните грешки но пиша на Латиница и после го КИРИЛИЗИРАМ компа ми няма БГ език -.-

Мега фен Аватара на RapExotic
    Покажи и, че я харесваш с действията си. Накарай я да предпочете теб пред него. Дръж се мило с нея, карай я да се усмихва. Покани я навън, само двамата. Макар, че това, че те е успокоявала, когато си скъсал с бившата ти не е в плюс за тебе. Гледай само да не те използва за утеха без да има чувства към теб.

Всичко, което RapExotic казва +

Внимавай за френд зоната. Според мен си точно там. Ако е така шанса е нищожен. Не е невъзможно, но граничи с невъзможното.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом си има приятел не се бъркай

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Разберете се на 1v1 и който бие, я печели
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си