.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на Kamikazeto

Глад без апетит

Здравейте,
    напоследък имам един проблем, който все пак реших да споделя във форума, защото ме мъчи вече 3-4 дена. Става въпрос за това че съм гладен но не ми се яде. Звучи странно, да, но като тръгна да ям изяждам няколко хапки, и вече не ми се повръща леко. Досега не съм бил така, точно обратното. Дори съм с наднормено тегло, точно заради това че ми се яде като не съм гладен, но от 4 дена... Не ми е чак такъв проблем но напоследък почвам да се чувствам отпаднало като цяло и започнах да се притеснявам. Въпросът ми е: може ли да е само на психическа основа, защото психически преживявам период да кажем или е нещо по-сериозно? Мерси предварително.

Мисля,че разковничето е тук: "защото психически преживявам период". Т.е. призна си го,или пък какво? (Защо говорите се с недомлъвки? Защо считате,че някои тук ще ви се изсмее и т.н.) Не може да не ти се яде,ей така ОТ НИЩОТО. Де факто може да е от времето - но пък тия дни е уж слънчево. Може да е от нарушение на хранителния режим. Може да е от нарушение на хормони. Може пък и да се опитва да те гепне някои грип, въпреки че сега върлуват много...

Но факта,че "все пак реших да споделя" - говори много,че има нещо. Особено това с: "психически преживявам период".

Вгледай се в себе си... в тялото си... какво е усещането ти ? Ние не можеме да ти кажеме тук. Повярвай ми.
    Ако се намери, недай си боже, някой и реши та сглупи да пусне някакво свое усещане, ще го приемеш ли за всеобщо валидно? Защо искаш някой друг да чувства вместо Теб, ти не можеш ли сам?

Знам че не мога да получа перфектната диагноза тук. Пуснах темата защото исках да ви попитам ако някой е минавал през такова нещо има ли нещо за притеснение или за всичко е виновен мозъка. Говоря с недомлъвки защото някой ще ми се изсмее да, все пак това е бг форум, ако не си забелязал това е една от малкото теми в които не се е намесил някой да казва на автора колко е тъп. Както и да е психическото състояние се нарича влюбване ха ха.

Aха. Влюбване.Брех. Влюбване + тревожност. Често срещано явление. Хем си влюбен,хем ти пърхат пеперудки в корема. Как се вика: "Леле братле,абе като го видя това момиче, нещо направо ме свива в корема, краката ми се подкосяват...". Т.е. това е периода ти.

Та...викаш: "Т'ва е бг форум" - ми пич,някои познава ли те тук,лично? Плюс това,аз за нищо на света не бих се разкрил кой съм,какъв съм и кво правя тук.Просто пиша щото ми е интересно и толкоз. Ся т'ва,че те притеснява тоя факт,си е лично твой проблем. На мен пък не ми пука. Не ме е еня,ама хич.

"Виновен е мозъка" - не. На мозъка ти, нищо му няма. Има му нещо на подсъзнанието ти. (Правете разлика между Съзнание и Подсъзнание,мамка му). Там си трупал някакви притеснения,които сега се активират от тоя "психически период". Т'ва е. Т.е. ти несъзнателно си обременен от от този "психически период" , разбираш ли ? И те държи,стегнато,през т'ва време. Не знам какво очакваш, не знам какво те чака, не знам какво си направил и т.н. Само ти знаеш. T.e. разковничето е в тебе,в твоите усещания,мисли и емоции. Направи си анализ ако щеш.Ще ти олекне. На един А4 лист.

"да ви попитам ако някой е минавал през такова нещо има ли нещо за притеснение "
    - и да е минал някои, едва ли ще сподели ТОЧНО същите неща. Сега ще те имитирам --> "Мене пък ме боли корема от най-десната страна, и не мога да ям, и не ми се пие вода. Преживявам период, нарича се: "срам". Абе притеснявам се нещо. Някои да е минал през такова НЕЩО?"

Сега разбираш ли колко е абсурдно това което пишеш? Всеки го боли некъде,ама не си казва. Трае си. Вика си: ше отмине. Така и става,след като отмине периода в който нещо ни мъчи,в случая - твоя период.

Ако пък нещо те тревожи... е имаш родители,има чичо доктор. Ще отидеш, ще те погалят по главичката,ще ти дадат една бонбонка/близалка и ще ти кажат: "нищо ти няма! здрав си като бик!".

В случая е най-вероятно така. Успех. Друго няма какво да ти се каже... Ако смяташ,че ще срещнеш нещо задоволително,за да си успокоиш разума (правете разлика между Съзнание,Подсъзнание и Разум) - то няма да стане. Може би ще се успокоиш за кратко, и пак ще се впуснеш в мислене. А може и някои да ти "предложи погрешната диагноза". ААааа.. Яяяяя! Диагноза ! "Значи ми има нещо?!" - може би ще си кажеш тук.

Виждаш ли колко е абсурдно всичко? Спокойно пич! И пак - успех.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-13-2014 на 20:21

Хахаха, кефиш ме! Де да имаше повече хора като тебе дето да пишат тука да помагат на заблудените птички. А по темата тази вечер като че ли похапнах добре, вече съм по-спокоен относно нещата, мисля че всичко е както казваш в подсъзнанието. Мерси за инфото наистина, разсмя ме и ми помогна едновременно.
    п.п. От тоя целия филм може да излезе много хубаво разказче, имам разни мотиви и идеи. Колкото и да е долен, човека е много интересен феномен!

Аааааааааа!!!

Земята вика Луната! Земята вика Луната! Kamikazeto там ли си?

Иии така, ето го разковничето --> "като че ли похапнах добре, вече съм по-спокоен относно нещата, мисля че всичко е както казваш в подсъзнанието" <-- започваш да осъзнаваш причинителя.Осъзнаваш бариерите си,стесненията си... И те спират,изчезват. Защо спират? Защо изчезват? Кое ги кара? Това,че няма никакъв проблем! Това,че всичкото идва просто от това,че изпитваш притеснение. Когато изпитваме притеснение се променя средата в организма,което е нормално. И от там идват разни процеси като: "Не ми се яде", "спи ми се повече" и т.н. Някои хора пък са обратно на твоето: започват МНОГО да ядат! Преяждат,докато не се почувстват по добре. Защо става това? По-горе казах за средата на организма.

Релакс пич.Релакс.Да ти дреме на шпагата е по-точния израз.И така. Айде лека,стига ми толкоз за днес. И успех с това което си предприел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си