.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Smile Малко помощ :)

Има едно момиче което харесвам , тя е с 2 години по-голяма от мен . С нея ходим в един и същи курс от 2 седмици ,във вторник и в четвърък ,но не се познаваме. Стоим почти един срещу друг и се поглеждаме в очите от време на време и се усмихваме един на друг ей така . Проблемът е , че незнам дали си има приятел пък и незнам как да и задам този въпрос , кога да я поканя да излезем на кафе да се поопознаем по-добре да изчакам ли още малко и за какво да я питам . Моля ви помогнете !!!

Е как ще се опознаете само като си се усмихвате? Аз не бих чакала, а бих действала веднага.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Запазнайте се и я покани на кафе няма нищо лошо в това

Мега фен Аватара на RapExotic
    Покани я без значение дали си има приятел или не, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не и задавай въроса "Имаш ли си гадже?" директно. Това ще разбереш от контекста на разговора.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Моето мнение : ... Зарежи тая работа ...

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Моето мнение : ... Зарежи тая работа ...
    Защо така песимистично ??

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Не я питай директно дали си има приятел или не. Не отлагай, а действай възможно най-скоро. Поговорете си малко, разменете си фейсбуци/телефони или каквото там искате и от там се оговорете да излезете колкото се може по-бързо. Без двуседмични писаници, смс-и и не знам си какво преди да си я поканил да се видите. Е, хубаво е да не я зарибяваш за кафета-мафета още от първия ден, в който сте си разменили координати, а да я обработиш малко преди това, но не и да проточваш нещата прекалено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си