- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли имам някакъв проблем?
Някои неща, които се случват в "любовния ми живот" (хаха) през последните месеци ме накараха да се замисля доста сериозно. Вглеждайки се назад, осъзнавам, че точно веднъж и много за кратко съм била с човек, към когото съм наистина привлечена, във връзка, която ме прави истински щастлива и удовлетворена. Без игрички, без излишни драми, когато всичко се случва някак си естествено. Съгласна съм, че за моите 18 години и един път да ти се случи нещо истинско е много.
Обаче, замисляйки се, осъзнавам, че съм правила опити да постигна нещо такова с много повече хора. Хабила съм емоции, време, нерви, сълзи. Надявала съм се, правила съм компромиси със самата себе си. Винаги, обаче, вниманието ми е било насочено към момчета, на които им личи от километри, че няма да се отнасят с мен така, както ми се иска. Най-вероятно няма да си мръднат пръста за мен, освен в началото, когато просто искат да получат нещо. От друга страна съм отхвърляла момчета, които са се държали с мен буквално като с принцеса. И тук се появава въпросът, какъв ми е проблемът? Защо не мога да се почувствам привлечена към човек, който се държи нормално с мен и дори се труди, за да бъде с мен? Сякаш самата аз искам да ми е трудно, да се измъчвам и ядосвам. Сякаш самият факт, че някой полага някакви усилия, за да ме впечатли, ме отблъсква. Сериозно започвам да си мисля, че имам някакви душевни отклонения или пък някакви признаци на мазохизъм
Надявам се, че написаното не е твърде хаотично и неясно. Не търся помощ, защото очевидно проблемът си е в моята главаЩе се радвам на какъвто и да е коментар или реакция, просто имах нужда да споделя...
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
Ти си най-странния случай който съм виждал
Но не можах да разбера , в момента имаш ли връзка ?
Don't forget me, I beg.
Yeah.
Всичко идва от теб. Ако не се оставиш да бъдеш разигравана и покажеш характер, никое момче няма да се отнася с теб зле. И с това не искам да кажа, че нямаш характер, може би просто не го показваш пред правилните хора. Иначе да, прекаленото обръщане на внимание и издигане на пиедестал е супер отблъскващо понякога, така че това (аз лично) не мисля, че е твой проблем. Това е проблем на тези, които се опитват да те впечатлят, но не знаят правилния начин, по който да го направят. Като цяло моето мнение е че нито си мазохистка, нито си душевно болнапросто или имаш нужда да останеш за малко сама (понеже понякога на човек като му се насъбере става лабилен и податлив), или да поработиш над държанието си към някои определени хора.
http://ask.fm/iwwkaa
Наистина, колко познато.. все тичаме по някакви, които не си мърдат пръстчето.. а момчетата, които дават мило и драго да са с нас ги захвърляме ей така.. няма оправия, не се залъгвай![]()
Поне не съм само азЗапочвам да се чудя как изобщо хората се събират и правят деца, как сме просъществували до сега...
Don't forget me, I beg.
Yeah.
Don't forget me, I beg.
Yeah.
Това, което описваш не е единичен случай, а масов. Бъди спокойна![]()