- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла или не точно....
Значи историята на нашата раздяла няма значения, само ще кажа че тя ме нарани много, и казах че искам да се разделим, до тук добре обаче много ама много я Обичам както и ТЯ и си казахме ще продължим да се виждаме всеки ден може би така ще ни е по лесно.И така вече една седмица се виждаме като "приятели" но все се целуваме, казваме си "Не трябва да го прави нали знаеш" и още докато кажем "Да не трябва" и сме се целунали.Плакала ми е на рамото, викал съм и успокоявал съм я и после пак се целуваме и прегръщаме, и се заблуждаваме че сме "приятели".Сега ще кажете не се виждайте, разберете аз не мога и ден без да я видя, както и тя мене не мога да обясня как се чувствам.Знам от приятелките и че като мене ме няма тя е съсипана, не яде, не спи, много малко говори, като е с мене е друг човек хапваме , смеем се и още какво ли не, тя ми е казвала че като се разделим накрая на деня, като се прибере тя става тъжна, унила и т.н и не знам как да постъпя, затова може ли да ми дадете някакъв съвет![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Съветът ми е да изясните проблемите м/у вас с говорене и се надявам да се съберете отново.
Аммм няма как да се съберем отново, много трудно прощавам !
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Значи хем трудно прощаваш,хем продължавате да се виждате непрекъснато.Ако беше толкова обиден от случката,която не желаеш да разкажеш,едва ли щеше изобщо да искаш да я погледнеш отново.Щом се е стигнало до раздяла,би трябвало наистина да има нещо,за което да не можеш да погледнеш на нея като на сериозен човек,с когото можеш да имаш интимни отношения.А ти се държиш като тъпа госпожичка,която не знае какво иска и по тоя начин и двамата с негаджето ти се чудите какво се случва.Тя плаче непрекъснато,защото е по-объркана и от теб и сигурно се чувства виновна,в същото време има чувства към теб и не знае какво се случва в твоята глава.Дръж се като мъж и като си решил,че не можеш да и простиш,я остави на мира.
Поговорете изяснете се какво искате ако и двамата искате да се съберете съберете се
Ако не можеш да и простиш изневярата, за което те разбирам напълно, спри да се виждаш с нея и да даваш напразни надежди и на двама ви. Дори да се съберете отново, това ще е само продължение на терзанията и съмненията, които ще изпитвате един към друг и това може да продължи с месеци.
Ако правилно съм разбрала, хем сте се разделили , хем продължавате да излизате, не можете един без друг, но въпреки това твърдите, че няма как да се съберете отново...Хмм!Интересно...