.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Не ми се прави секс

С приятеля ми сме заедно от 11 месеца, но от скоро правим секс, правили сме го около 20 пъти, но мен така и не ми харесва, а и като стане дума за секс въобще не ми се прави, дали е защото не ми доставя удоволствиe.. или може да е от стреса и умората... искам да е ок, като слушам другите как правят по 2-3 пъти на ден.. а аз.... тъжно е. Той винаги много се старае преди да правим, ласки, пипане и т.н .. но все пак не е така да умирам от желание.. не знам нещо сбъркано ли има в мен...

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от Maketitaaa Виж мнението
    дали е защото не ми доставя удоволствиe.. или може да е от стреса и умората... искам да е ок,
    Не знам , това ти ще го кажеш ...

Може би просто това не е човека за теб :\

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Няма привличане,режи

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    В теб надали има сбъркано нещо, щом се чувстваш нормално здравословно и хормонално. Просто запитай се дали към този човек изпитваш истинска любов, чувства, дали наистина те задоволява той .. Ако всичко си е в реда на нещата, времето ще покаже дали сте един за друг Всичко хубаво и на двама Ви

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз пък ще ти дам друг съвет - стресът и умората наистина оказват огромно влияние върху желанието за секс. Ако наистина и двата феномена са присъствали често наскоро в живота ти, то надали не изпитваш любов или сексуално влечение към приятелят си.

Девствена ли беше преди тези 20 пъти? Защото и това оказва влияние върху удоволствието от секса, което изпитваш. Нормално е началото да не гориш от еурофория. Опознай тялото си сама или се опитай да го опознаеш заедно с приятелят ти и виж какво ти доставя наистина удоволствие.

Не на последно място - не очаквай приятелят ти да прави всичко. Всички се избиха да ти повтарят как в него е причината. Аз пък смятам, че трябва да положиш и ти малко усилия да забравиш за всичко, да откриеш какво ти харесва и да започнеш да го практикуваш с приятелят ти. Лежейки в една поза, на тъмно, докато той върши цялата работа е ясно, че няма начин да ти хареса.

Покажи малко усилие и желание от своя страна, тоест подходи по-добре към ситуацията.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Явно нещо те спира да се отпуснеш и да се наслаждаваш на удоволствието. Може и самият човек да не те привлича сексуално, въпреки че го обичаш, а може и нещо в теб да те подтиска. Не мога да те посъветвам да пробваш с друг, но пробвай да мастурбираш и да откриеш кое точно ти харесва в секса. След това го практикувай и с него.

Според мен между вас няма химия, за толкова много пъти едва ли всеки един от тях си била еднакво стресирана или изморена.

Голям фен Аватара на G3GaSa
    По заглавието:
    И на мен не ми се прави, ама изобщо.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз пък ще ти дам друг съвет - стресът и умората наистина оказват огромно влияние върху желанието за секс. Ако наистина и двата феномена са присъствали често наскоро в живота ти, то надали не изпитваш любов или сексуално влечение към приятелят си.

Девствена ли беше преди тези 20 пъти? Защото и това оказва влияние върху удоволствието от секса, което изпитваш. Нормално е началото да не гориш от еурофория. Опознай тялото си сама или се опитай да го опознаеш заедно с приятелят ти и виж какво ти доставя наистина удоволствие.

Не на последно място - не очаквай приятелят ти да прави всичко. Всички се избиха да ти повтарят как в него е причината. Аз пък смятам, че трябва да положиш и ти малко усилия да забравиш за всичко, да откриеш какво ти харесва и да започнеш да го практикуваш с приятелят ти. Лежейки в една поза, на тъмно, докато той върши цялата работа е ясно, че няма начин да ти хареса.

Покажи малко усилие и желание от своя страна, тоест подходи по-добре към ситуацията.
    +1

Прекрасен коментар

Мега фен Аватара на baby_baby
    От много работи може да не ти се прави не е само оо стреса и умората

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Девствена ли беше преди тези 20 пъти? .
    Да,бях девствена и той също.. Може ли да е предизвикано, ако не усещам удолоствие то секса.. Смисъл, ако ми харесва много ще го искам нали? ;dd
    Последно редактирано от Maketitaaa : 03-14-2014 на 17:32

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Maketitaaa Виж мнението
    Може ли да е предизвикано, ако не усещам удолоствие то секса.. Смисъл, ако ми харесва много ще го искам нали? ;dd
    Кое да е предизвикано?
    Не разбирам какво искаш да кажеш.

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Kо-кО-РечЕ Ко?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си