- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ми се прави секс
С приятеля ми сме заедно от 11 месеца, но от скоро правим секс, правили сме го около 20 пъти, но мен така и не ми харесва, а и като стане дума за секс въобще не ми се прави, дали е защото не ми доставя удоволствиe.. или може да е от стреса и умората... искам да е ок, като слушам другите как правят по 2-3 пъти на ден.. а аз.... тъжно е. Той винаги много се старае преди да правим, ласки, пипане и т.н .. но все пак не е така да умирам от желание.. не знам нещо сбъркано ли има в мен...
В теб надали има сбъркано нещо, щом се чувстваш нормално здравословно и хормонално. Просто запитай се дали към този човек изпитваш истинска любов, чувства, дали наистина те задоволява той .. Ако всичко си е в реда на нещата, времето ще покаже дали сте един за другВсичко хубаво и на двама Ви
![]()
Аз пък ще ти дам друг съвет - стресът и умората наистина оказват огромно влияние върху желанието за секс. Ако наистина и двата феномена са присъствали често наскоро в живота ти, то надали не изпитваш любов или сексуално влечение към приятелят си.
Девствена ли беше преди тези 20 пъти? Защото и това оказва влияние върху удоволствието от секса, което изпитваш. Нормално е началото да не гориш от еурофория. Опознай тялото си сама или се опитай да го опознаеш заедно с приятелят ти и виж какво ти доставя наистина удоволствие.
Не на последно място - не очаквай приятелят ти да прави всичко. Всички се избиха да ти повтарят как в него е причината. Аз пък смятам, че трябва да положиш и ти малко усилия да забравиш за всичко, да откриеш какво ти харесва и да започнеш да го практикуваш с приятелят ти. Лежейки в една поза, на тъмно, докато той върши цялата работа е ясно, че няма начин да ти хареса.
Покажи малко усилие и желание от своя страна, тоест подходи по-добре към ситуацията.
Явно нещо те спира да се отпуснеш и да се наслаждаваш на удоволствието. Може и самият човек да не те привлича сексуално, въпреки че го обичаш, а може и нещо в теб да те подтиска. Не мога да те посъветвам да пробваш с друг, но пробвай да мастурбираш и да откриеш кое точно ти харесва в секса. След това го практикувай и с него.
Според мен между вас няма химия, за толкова много пъти едва ли всеки един от тях си била еднакво стресирана или изморена.
От много работи може да не ти се прави не е само оо стреса и умората