Здравейте, искам да Ви помоля за помощ! Ъм темата е, че имам гадже от 3 месеца. Той е с 2 години по-голям от мен.Учим в едно и също училище и когато се засечем в училище аз не мога да говоря с него. Много се притеснявам,но ми е и много хубаво когато го видя. Неговите родители знаят, че аз съм му приятелка, но моите родители не знаят още. Преди 3,4 седмици 2 момичета (приятелки сме) ми казаха,че гледал другите момичета, говорел ''глупости'',закачал се с момичета и е опипвал една тях ( едната от двете момичета). Аз му се разсърдих и се чудех какво да правя. Дали да скъсам с него? Но сякаш ако скъсам с него, аз няма да мога да живея. Просто много го обичам. След това, едно момче,което познавам от 2,3 години ми каза, подобно нещо. И аз му се разсърдих ,не му говорех изобщо ( а по принцип когато той ме заговори му отговарях). И сега не му се сърдя. Но не знам какво да правя,ако още един път се случи нещо такова. Помогнете ми! Благодаря Ви предварително.
П.П: Аз много го ревнувам,от всички момичета,които са в училище и извън училище. И той също ме ревнува, даже от бившето ми гадже и от момчетата от неговия клас, от моя клас, от другите класове. Ами казано на кратко от всички момчета, с които мога спокойно да говоря, да се забавлявам с тях. Понякога ме побърква от ревност!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Последно редактирано от sladki64eto : 03-13-2014 на 16:12