Здравейте... имам голям проблем побърквам се. Може да ви се стори много тъпо и малоумно но аз самата не се търпя вече и мноого се измъчвам толкова, че чак обмислям раздяла с приятеля си който толкова много обичам. Та нали секса сближавал..? При мен става точно обратното .. С приятеля ми сме заедно от година... но всеки път когато го направим аз ставам нервна,чувствам се странно след това ... не че ми е гадно напротив просто всяко нещо почва после да ми прави впечатление и да си мисля, че е защото сме го направили примерно в колата ( случвало се е ) или на някое по нестандартно място. НЕ се чувствам като някаква лесна .. се пак имам приятел от година само с него съм го правила и уж всичко е окей... Е да ама не започвам да плача... после с дни само ми се реве за всичко. Това нормлано ли е? Карам се много с него после примерно давам пример всяка вечер ми звънни накрая като си затваряме ми казва че ме обича и след като сме го направили не го е направил веднъж аууу толкова навътре го приемам ... и си викам " щот го направихме заради това така се държи" Значи изключително тъпо мислене имам каквото и да ми кажете ще сте прави не пиша тука за да ме упреквате още повече .. На 17 съм приятеля ми е на 18. Не съм го правила с други той е. Това е другото което ме дразни но е нормално аз не мога да го изкарам девствен от корема на майка му и айде да е само мой... но са му правили свирки.. аз също съм по едно време затова много се бях задълбочила че пак депресии и глупости но проблема ми е че не иска? Добре щом едно момче не иска значи не му харесва. Вярно последния път след като го правих свърши но миналите му аверки и всеки път като са го правили са му правили .. а мен хич не ме кара не виждам желание да има даже .. това още повече ме измъчва,защото е първото момче с което съм го правила и искам да му харесва. Знам че ме обича,че е с мен,че това е НАЙ-ВАЖНОТО но искам и физически да му харесва всичко с мен и колкото и да казва че е така... знам че не е. Ся той хубаво няма заради една свирка щот да речем не му харесва да ма остави.. ама толкова откачих днеска толкова просто ми е гадно .. като го разбрах това че всеки път са му правили мин му аверки ми става много тъпо,защото очевидно с мен не иска защото не ми го споменава. И аз си казах всичко и той ми вика "няма да карам момичето което обичам да ми прави такива неща" Моля??? Точно защото ме обича,сме близки и това за мен е е къде къде по интимно би трябвало да иска да го прави с мен не с някоя курва... дето е лапала за целия град. МОже би заради това после ставам такава защото несъзнателно си мисля че не му харесва с мен така както с миналите му ? И това да ми убива и малкото самочувствие в това отношение което имам?