.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Дали все още ме харесва?

Здравейте. Аз и бившия сме в един клас. Миналата година скъсахме (Април месец) и не си говорихме в продължение на почти година докато той не ми прати съобщение онзи ден, че е тъпо да не си говорим и да ни е срам да се погледнем и би било хубаво да се сдобрим. Сдобрихме се. Преди това съобщение обаче съм го забелязвала да ме гледа в часовете. Леко странно е като се обърна да си говоря с приятелките си (той седи до техния чин) да ме гледа. Забелязвам го с периферното си зрение и усещам. Когато свършва часа той идва да си говори с приятелките ми. Те понякой път ме дразнят за него.
    И така, след като се сдобрихме си пишеме доста често, което мисля, че е признак. Пишеме си и по приложението Snapchat и Viber.
    Лошото *за него де*, че нямам същите чувства като него *ако той ги има*
    Дали ме харесва? Ако ми предложи, да му дам ли шанс?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Зависи ...

за какво сте скъсали ?

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    По каква причина скъсахте? Той ли е виновен или ти, или просто решихте да се разделите?

П.п Малко си объркала раздела.

Скъсахме. Аз скъсах с него, но се чувствах гадно, както и той. Продължих напред и нямам никакви чувства към него, но май той все още има.
    Причината беше, че имах чувството, че той вече не ме харесва и ме отбягва.

Мега фен Аватара на RapExotic
    На колко сте? Много детинска постъпка е да сте в един клас и да не си говорите година. Също така да скъсате, защото СИ ИМАЛА ЧУВСТВОТО, ЧЕ не те харесва. Вие усти и уши нямате ли за да комуникирате? В една връзка това е най-важното. По добре не му давай напразни надежди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си