.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Град
    ~ България, Варна ~

черна точка или...?

Привет!
    Имам едно оплакване от известно време и си мислех дали някой четящ тази тема би ми помогнал...
    От около месец точно под долната устна имах нещо като безцветна пъпка. Но усещах как се трупа нещо в самата пора и се надува, и майка ми прецени, че е черна точка. Опита да я изстиска и уж излязло малко, но не всичкото, била много дълбока според нея. Още на същата вечер, когато я стиска, започна да се зачервява и да боли. Мислех си, че е за кратко, обаче не иска да се оправя. Седи си даже наскоро и бял връх малък се появи, но не смея нищо да правя, защото ме боли като я пипна.
    Та някой да пише, ако знае, на какво се дължи това зачервяване и дали трябва да се маже с нещо, за да мине по-бързо?
    Благодаря предварително!
    Последно редактирано от hrisikelly : 03-14-2014 на 15:12
    ♥ I love music ♥

Мега фен
    пробвай да я натиснеш леко откъм върха и да я изтискаш цялата, но внимателно, и дезинфекцирай мястото с йода септ(-адон)
    Последно редактирано от npp : 03-14-2014 на 15:47

Град
    ~ България, Варна ~
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    пробвай да я натиснеш леко откъм върха и да я изтискаш цялата, но внимателно, и дезинфекцирай мястото с йода септ(-адон)
    добра идея, но ме боли само като я натисна леко, а какво да говорим за изтискане...
    ♥ I love music ♥

Мега фен
    изтърпи болката, но ако въпреки това не се спука или не излезе нищо, тогава изчакай още малко време да "узрее" и тогава го направи

Супер фен Аватара на weheartiit
    намажи я с акне аут или спирт вечерта
    и на сутринта си измий лицето с топла вода и я изстискай.
    след това задължително дезинфекцирай

anonymous708973
    Guest
    Ако ще я стискаш, първо я концентрирай. Няма смисъл само да я пукнеш откъм върха и да не излезе цялата гной.
    На колко си? Ако си на прилична възраст, вземи дрънни едно питие и изчакай да те хване. (да не се чете като подстрекателство на малолетни към алкохолизъм, моля). Колкото пъпчици съм имала около устните, просто в абсолютно трезво състояние не мога да ги оправя, направо ми текат сълзи от болка.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Ти сериозна ли си :Д

Напълно подкрепям PinkPan7her. И аз удрям 2-3 питиета при процедури около устните или очите [ммда, и там съм имала големи циреи, които де скъсват от болка]. Намирам го за по-удачно от това да изпия един Аулин например... ;дд

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

вие сте луди :Д

Хаха това с алкохола много ми хареса, никога не би ми хрумнало да си притъпявам точно тази болка по този начин :Д

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно съм сериозна, за съжаление :д

Мега фен Аватара на Hilary_
    Девойко, появила ти се е пустула или иначе казано мехурче с гноен секрет, което ако не изстискаш иди на козметик да го направи вместо теб. Да, боли, но нито ще ти е първата, нито последната, така че свиквай. Ако го стискаш сама, се постарай след това да имаш нещо за дезинфекция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си