.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Раничка на шийката на матката- какво е поведението?

Здравейте : ) Много ще се радвам да ми кажете какво мислите относно моя проблем ... Благодаря предварително .. : )
    Имах постоянен партньор от много време,бях ходила веднъж на гинеколог и нищо ми нямаше..след няколко месеца пак отидох,защото (забравих да кажа че имам
    от много години бяло течение,което почна да си променя цвета и стана жълто) .. и като видях промяната в цвета реших да отида на гинеколог и ми откриха раничка на шийката на матката.. изписаха ми едни вагинални хапчета ( 10 на брой ) всяка нощ преди да си легна си слагах по едно .. казваха се Трихомонацид.. после пак отидох на гинеколог и тя каза че тези хапчета нищо не са направили..няма никаква промяна.. взе ми секрет и на резултатите излезе че ми няма нищо,изплашихме се понеже има болести които са скрити .. и те са най-опасните..затова реши да ми вземе цитонамазка.Резултатите се оказаха добри но се налага тази раничка да се гори и да си правя промивки..
    Въпросът които ме мъчи е .. Ако раничката се тушира (изгори) .. понеже съм на 17 и не съм раждала..ще може ли след време да имам деца или това ще ми попречи ?
    И другият ми проблем е свързан с трудното ходене до тоалетна .. имам запек от няколко месеца.. ходя през 3-4 дни до тоалетна.. понякога имам кръв в изпражненията.. беше ярко червена после стана по тъмна .. сега като ходя не ме боли толкова и нямам кръв .. отначало много ме болеше дори едвам си сядах на (дупето) но сега ми е малко по добре..понякога корема ми се подува.. болките пак си ги има но само по време на (изхождането) .. сякаш ме цепят със стъкло..нещо подобно..ужасно е ..
    Страх ме е .. мисля си най-лошото .. ще ходя на преглед .. но се страхувам да не е рак на дебелото черво .. бихте ли ми казали мнението си ?
    И последен въпрос .. майка ми понеже много се притеснява за мен .. си мисли че може и да е SPIN .. защото две болести едновременно и на матката и на ануса ..
    И се притеснява..да не съм хванала по полов път SPIN .. и това да са симптомите ... моля ви,кажете ми какво мислите.. много ще съм ви благодарна : )

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Ами като се ебете безразборно "С първия срещнат" без гума, ще хванете два спина (Така си е кФо )
    По темата:
    Тук нема фелшерЕ, тъй че слабо се надявам да получиш мнение от 14/15 годишни.

Дано не е нещо сериозно, успех.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Не разбирам ... нали си ходила на лекар

Той ще ти обясни всичко ... какво очакваш от нас не сме лекари

Било те е страх ... пффф ... за това никой не може да ти погне

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Усещаш ли регулярни болки в областта на корема?Усещаш ли липса на апетит?Имаш ли някакви анормални образувания по аналната лигавица?С каква храна се харниш обикновенно?Колко и какви течности приемаш дневно?
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Усещам болки в корема, 1-2 дни преди цикъла и по време на него .. Храня се нередовно,както е било винаги,не ми липсва апетит..
    Храня се с много вредна храна за съжаление от много време е така.. много пържено,хамбургери и т.н..малко течности приемам..и това е било винаги така .. не е от скоро . Ходила съм на преглед само на гинеколог и от днес почвам да си правя промивки и в понеделник ще ми тушират раничката (да се надяваме) .. А за другия ми проблем ..
    близките ми си мислят че са хемороиди..Отидох само при личния си лекар за направление,но не ми даде..исках му за гастроентеролог,но той ми каза че това може да са хемороиди и трябвало да ме види за да разбере и че по - скоро съм била за хирург ... а гинеколожката беше ми казала че съм малка за да имам хемороиди и може да е нещо друго..
    Опитвам се да си променя режима на хранене и да приемам повече течности,казаха ми да пия топла вода рано сутрин или топла вода с мед .. но много се притеснявам .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитонамазката коя група е?
    Колпоскопия правиха ли ти?

Да не си посмяла да гориш раничка без колпоскопия и консултация с ОНКОГИНЕКОЛОГ!
    Нищо чудно някой да иска да ти измъкне кинти за абсолютно излишна процедура!

Редактирах ти заглавието.
    Последно редактирано от kalpazanka : 03-08-2014 на 13:59

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на mlf
    Твоят лекар знае отговора на всичките ти въпроси .. и само внимавай да не е някой, който просто иска да ти вземе парите .. Успех

Ами честно казано, по описанието на проблема ти отзад, съм по-склонен да мисля, че е анална фисура отколкото хемороид, но гастрото ще ти каже какво е.Успех ти пожелавам.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.

The drinks is on me
    Get high, I mean so high

Благодаря на всички за съветите.Ходих на гинеколог не ми я гориха за мое щастие..намазаха ме с нещо два пъти.. Казаха ми че няма да я горят понеже не съм раждала.. и сега нещата са се подобрили.. но другия ми проблем е от 3 - 4 месеца.. тази седмица ми предстои да ходя да ме прегледат..Имам запек от 4 месеца почти .. ходя до тоалетна през 3-4 дни .. понякога имам кръв в изпражненията и много ме боли,сякаш със стъкло ме цепват.. корема ми се подува,когато не съм ходила няколко дни.. Страх ме е да не е рак на дебелото черво .. какво мислите, моля ви кажете ми..

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Пускай си изследвания и спри да се филмираш за глупости, щото накрая наистина ще си докараш това, върху което си се задълбочила толкова.

Не чети статии от интернет, защото може да "си откриеш" 1000 заболявания.Казах ти на мен ми прилича на анална фисура.Пий лаквативни чайчета и след като се нормализира гастроинтестиналната ти система и фецеса стане нормален фирурата ще зарастне.

The drinks is on me
    Get high, I mean so high

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    jivka64, със Солкожин ли те мазаха?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си