.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Енергийни напитки

Здравейте, на 14 съм и искам да попитам защо енергийните напитки при мен нямат ефект? Вчера си взех 1 red bull тъмно син, но нямаше никакав ефект. Днес си взех 1 monster rehub, който пак не ми подейства. Това важи и за pit bull. Някой ще ми каже ли някоя по-силна енергийна напитка?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Какъв ефект очакваш да има? Да ти поникнат крилца и да излетиш ли?
    Ефекта е, когато правиш някакво физическо натоварване и останеш без сили да го изпиеш и да ти даде енергия за да продължиш. Същия ефект можеш да постигнеш с каквато и да е сладка напитка - със захар, а не с подсладители и една чаша кафе.

RedBull - Най добрата.
    Monster Rehub - Това е просто чайче с малко повечко захар. Ако ще взимаш Монстер вземай зеления.
    PitBull - Пълен боклук с вредни подсладители (Аспартам, Ацесулфам-К) и никаква енергия (9Kcal/100ml). Ще се учудя ако не ти е призляло след като си го изпил.

Цитирай Първоначално написано от Version Виж мнението
    Здравейте, на 14 съм и искам да попитам защо енергийните напитки при мен нямат ефект? Вчера си взех 1 red bull тъмно син, но нямаше никакав ефект. Днес си взех 1 monster rehub, който пак не ми подейства. Това важи и за pit bull. Някой ще ми каже ли някоя по-силна енергийна напитка?
    Ами продължавай да ги пиеш тези боклуци, и ще видиш как ще започне да ти се доспива...съдържат по 150-160 мг кофеин, което се равнява на 4-5 кафета и вече се получава обратния ефект. Пий си чисто кафе, ама ти си все пак на 14 и ще си докараш някой проблем със сърцето. Най-добрия начин да имаш енергия през деня е като пиеш по 3-4 литра вода на ден, все пак в мускулите има голямо количество вода.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Да, на 14 щото толкова много се нуждаеш от енергия, че простоо..

Повече от фен Аватара на Kamikazeto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си