.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Училище

Hybrid View

Unhappy Училище

Изобщо не ми се ходи на даскало. Искам да релаксирам 3-4 дена. Вчера се правех на много болна и ме оставиха у нас, днес също се правя на болна (като се старая да не се стига до лекарства), но наще искат да ходя на даскало, независимо какво ми е. Там съм от една година и госпожите супер много ни тормозят. На ден правим по 5-6 теста... Искам да си почина малко. Дори събота и неделя не мога да си почина, защото ни дват супер много домашни. С нетърпение чакам ваканциите. Ако напиша бележка по семейни причини, или пък взема от личната лекарка, класната веднага ще се обади на наще, а те веднага ще ми се накарат, че не съм ходила на училище. Пък и личната няма да ми даде бележка току-тъй. Моля ви дайте съвет. Поне няколко дни да не ходя. Правя се на болна, но ме е страх да не ме натъпчат с лекарства... В същото време ме е страх да не разберат, че играя роля...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Мрън-мрън-мрън-мрън.

Цитирай Първоначално написано от Лия Виж мнението
    На ден правим по 5-6 теста...
    Нда, почти ти повярвах...

Ако искаш вярвай. Явно ти не си била в училище, където искат всичко да знаеш перфектно и където те натискат да учиш страшно много Ако си в някакво училище, в което на учителите не им пука дали знаеш или не, и гледат само да си преподатат урока, естествено, че няма да ми повярваш.

Ако искаш вярвай. Явно ти не си била в училище, където искат всичко да знаеш перфектно и където те натискат да учиш страшно много Ако си в някакво училище, в което на учителите не им пука дали знаеш или не, и гледат само да си преподатат урока, естествено, че няма да ми повярваш.
    В кое училище си ?
    П.С. Половината от предметите и нещата,които учиш,няма да ти трябват,защото ако си под 9ти клас,оценките ти ще ти трябват само за курсове за шофиране.

Начи, виж какво, първо с риск да прозвуча нескромно, претендирам, че съм в едно от най-добрите училища в моя град, същото се отнася и за паралелката. Много ми е интересно, ти в кое училище си?
    Ти нямаш толкова часове, че да правиш по 5-6 теста (не броя ФВС, музика, ИИ), пък камо ли да вземете и нов материал. Просто не искаш да те помислим за мързелива, затова се правиш, все едно не ви оставят въздух за дишане. И да, дори и така да беше, както каза girlwithblueeyes, целия клас/училище тормозят, ама те надали се лигавят като теб.
    Като пишеш глупави теми, не очаквай по-различни отговори...
    И не виждам причина класната ти да се обади, след като до сега не го е направила, ама ти си знаеш. С това правена на болна само си губиш времето за почивка с мислене как да не отидеш училище.

Лигла . Все едно само тебе те тормозят .

Освен това си има правилници които не позволяват по 5-6 контролни

Супер фен Аватара на The Cheetah
    2545645646545 теста на ден.
    Трябва да имате по 10 часа дневно, за да взимате все пак и нов материал.

Ехоооооо, аз не съм пуснала темата за да се заяждам със сульо и пульо Като нямате какво да кажете, по-добре не пишете.

Ехоооооо, аз не съм пуснала темата за да се заяждам със сульо и пульо Като нямате какво да кажете, по-добре не пишете.
    А защо си пуснала темата тогава ? Да получиш съжаление и идеи как да си спести 2-3 дни училище ли ? Е то бива мързел ама чак толкова .

Освен това има разни правилници и наредби както вече споменах които най-малкото законово не позволят чак 5-6 теста . Как пък вашето училище и вашите училители прескачат тия наредби и ви тормозят само вас .

Изобщо не ме мързи да уча. Уча, и то редовно. Просто и аз понякога се нуждая от почивка. Не искам съжаление от никого. Искам просто няколко дни да не ходя на училище. Също така вие нито знаете какви са ми даскалите, нито знаете как ни натискат да учим, затова не си врете носа там където не трябва. Просто ако знаете причини да отсъствам от училище кажете, но не се месете повече и по-навътре в нещата, защото това най-малко е ваша работа. Мая, може да си в най-елитното училище, но това не значи, че на учителите им пука за вас. И аз от 1 до 4 клас бях в училище, което се водеше най-елитното в града, но даскалите гледаха само да си преподадат урока и само ни ходеха по свирката. Нито са ни натискали, нито нищо. Кеф ли ви прави да се заяждате? Както казах, който няма какво да каже по-добре да замълчи. Като искате си чешете езиците другаде, но не и в моята тема

Мая, може да си в най-елитното училище, но това не значи, че на учителите им пука за вас.
    Нда, нда, то училищата стават елитни току-така.
    И аз от 1 до 4 клас бях в училище, което се водеше най-елитното в града, но даскалите гледаха само да си преподадат урока и само ни ходеха по свирката.
    1ви до 4ти клас и ми говориш за елитно училище. Там да няма изпити, да няма бал за влизане, че да може да се смята за елитно или не?
    Кеф ли ви прави да се заяждате? Както казах, който няма какво да каже по-добре да замълчи. Като искате си чешете езиците другаде, но не и в моята тема
    Не, но не ми прави и кеф да преценяваш от отговора ми, че ЯВНО съм в училище, в което не се изисква да знаеш всичко перфектно. И това, че не ти харесва какво казваме, не означава, че нямаме какво да кажем. Всеки има право да си изразява мнението по всяка тема във форума и не си ти, която да кажеш къде да "си чешем езиците".

Мега фен
    Какво е това училище и какви се тези тестове?
    Може да допусна,че правите тестове по всичко за 10тина минутки да Ви видят какво знаете в началото на всеки час (трудно допускане,не съм чувал някъде да го практикуват и то постоянно) ,но за цял час ми се вижда голям абсурд.

Вече няма да споря с когото и да е, защото това не е по вкуса ми. По-умният винаги отстъпва

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Вече няма да споря с когото и да е, защото това не е по вкуса ми. По-умният винаги отстъпва
    Браво, браво, умница

anonymous895156
    Guest
    umnica

Попитаха теи по горе какви са тези тестове ?

Хайде сега отговори на този въпрос преди да се правиш на обидена.

А пък и съмняваме всичките ти учители да се наговорили и да правите всеки ден тестове .

Аз съм по-прецакан! Хем съм болен и не ми се ходи на даскало,хем ходя! Не мога да си дочета книгата от тези тестове,направо се оляха.

Сигурно ти е трудно.

Цитирай Първоначално написано от Dkeyz Виж мнението
    Сигурно ти е трудно.
    Не ми е трудно,просто губя много време в научаване на абсурдни неща! Единственият предмет,който истински ме интересува,е EN и то само за да се махна от тук!

Благодаря на всички дали съвет и на тези които не са спорили с мен. С майка ми ходихме при личната лекарка и тя ми преписа някакви хапчета, които ще пия два дни, на основата на кисело мляко (май са нещо като витамини...) . Така де, най-важното е, че си уредих 4 дневна ваканция ^.^

Благодаря на всички дали съвет и на тези които не са спорили с мен.
    Къде пък ги видя тия? Just asking.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Абе нещо избягваш въпросите, които са те попитали... май, май... никой не ти се върза.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Абе нещо избягваш въпросите, които са те попитали... май, май... никой не ти се върза.
    Казах, ако щете вярвайте. Не ми пука. Също така не искам да споменавам училището в което уча. Родителите ми винаги са ме учити да не се доверявам много на виртуални хора и да не казвам лични неща. Не ми е приятно да знаете толкова много за мен, а и не мисля, че ви влиза в работата. Хубава вечер.

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Аз така и не можах да разбера кой клас си ?
    9

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Аз така и не можах да разбера кой клас си ?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Доста рано те е домързяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си