.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    да умее да обработва месо и да филетира риба!!!

водка с разтворим бульон.
    Хахаха, искам да видя мъж на около моите години, който го умее това - душевен оргазъм ще получа, честно. Може и да не се огранича само до него

ЕЕЕ, добре. Аз си мислех, че моите колеги са зле, че разреждаха водка с вода... в една чаша!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    първият път, когато съм го виждала да го прави, трябва да е бил на 25, справи се супер, независимо, че обяснявах как точно държа да е направена рибата /т.е. как баща ми я прави/

за другото...заралийска му работа, след училище го пиели така преди, как нямало да пробвам и аз...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    първият път, когато съм го виждала да го прави, трябва да е бил на 25, справи се супер, независимо, че обяснявах как точно държа да е направена рибата /т.е. как баща ми я прави/

за другото...заралийска му работа, след училище го пиели така преди, как нямало да пробвам и аз...
    то тва е супер лесно аз не мога да разбера как има мъж който не може да си обезкости и приготви риба ама както и да е

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хахаха, искам да видя мъж на около моите години, който го умее това - душевен оргазъм ще получа, честно. Може и да не се огранича само до него

ЕЕЕ, добре. Аз си мислех, че моите колеги са зле, че разреждаха водка с вода... в една чаша!
    Моето говедце може!
    Пък баба все ми мрънка, че една жена трябвало да може да готви.
    Това с виното във водните чаши и аз съм така. Както и салати в кутии за храна, защото нямам купички.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си