последното нещо, което ще ме впечатли в мацката е как готви
в смисъл, както аз не моа да готвя, така и не очаквам от нея да може
е, готино ще е да мое да завърти некоя мусака, ма не е особено важно
сори ако тва е твърде СЕКСИСТКО :О
и сори, ако не съм баш по темата
единственото смислено мнение. готвенето не е критерий, майни. безсмислено е да отговарям на другите въпроси. темата се разви мн тъпо.
единственото смислено мнение. готвенето не е критерий, майни. безсмислено е да отговарям на другите въпроси. темата се разви мн тъпо.
Развий я остро тогава.
Иначе кой обича безвкусици ? На кой му е вкусно да е безвкусно. Аз манджа без сол няма да ям.
Първоначално написано от antifashionshit
всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.
Иначе кой обича безвкусици ? На кой му е вкусно да е безвкусно. Аз манджа без сол няма да ям.
Аз!!! То идеята е да няма явен вкус - да не е сладко, солено, горчиво или люто...сол не мога да си спомня да съм си слагала някога в яденето, освен тая, с която е готвено
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз!!! То идеята е да няма явен вкус - да не е сладко, солено, горчиво или люто...сол не мога да си спомня да съм си слагала някога в яденето, освен тая, с която е готвено
Ами тази сол де. И аз не соля допълнително нищо, ако докато се готви съм солила.
всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.
развили сте я толкова тъпо, че ъгълът започна да става остър :/
Да не се убодеш ;р
И как таратор без копър ? ;О
Сега си представих таратор без подправки. Никва сол, без копър и без олио ;х