- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, айрян и още нещо
Преди няколко месеца бях много зле в кухнята, обичах да правя само салати, таратор и няколко вида сладкиши, защото сладкото ми е голяма страст. :3 Ии затова готвеше предимно Той, има доста умения, най-много обичам да ми прави омлети, толкова съвершени и апетитни изглеждат... Веднъж на майтап ми каза, че щял да ме обича много повече, ако съм можела да му правя ориз с пиле и сърмиОбаче аз го приех навътре и взех, че се научих и определено беше много доволен, всеки път си облизва пръстите, пък и на мен ми е якичко да си го глезя с вкусотийки. Може да се каже, че вече правя доста неща, поне основните манджи доста добре ги докарвам, едва ли ще надмина майка му, но какво пък важното е че се старая да научавам все повече
Иначе редовно се глезим и в леглото с някакви снаксове и шоколади докато си гледаме любимите сериалиПосле всичко става свинщина. но какво пък толкоз... чистиме и тва е.
P.S. Прави ми и най-вкусните палачинки на света, малко мрънка, че бавно ставали и щял цял ден да седи до котлона, но винаги ми ги прави, как да ми устои на цупещата и жална физиономийка.![]()
Последно редактирано от TheDevilInMe : 03-19-2014 на 08:59
cuz I swear, I don't care ... ;]]