Хм. След грубо отхвърляне на голямата ми любов не съм се старала толкова да готвя на следващите си гаджета.
С голямата любов случката беше, че за седмица бях сама вкъщи и реших един ден да направя вечеря и да го поканя в нас. Видях една рецепта за пържоли на фурна, която ми се стори много интересна и реших да я сътворя. И десерт направих, бях напазарувала и за салата.

Та, салатата реших най-накрая да я направя, всичко ми беше готово и му се обадих да го поканя, ама не очаквах да ме отреже. Каза, че щял да учи.... нищо, че после цяла вечер си писахме по скайп... Та, бях избесняла тогава от нерви, защото ми се правеше и много секс и като тръгнах да мия краставицата, кви ли не глупости не ми минаха през акъла. Пържолите обаче бяха убийство и им се наслаждавах сама пред ТВ.

На другия не съм му готвила нищо, само едни бъркани яйца веднъж. Пък на последния само сандвичи съм му правила, иначе е искал нещо да му сготвя, ама не знам кво все се объркваше и не стана.

Мога да готвя, ама като гледам Джейми Оливър или Рудолф, супер много искам един мъж готвач, който да ме глези с храна, а аз да го дразня и да се уча на изискани работи, ама гола, при него в кухнята.

Искам храна в леглото и по време на секс, не съм пробвала такива работи, ама ще пробвам някой път нещо суши-муши. Само мъж да си намеря...