- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, айрян и още нещо
Обичам да готвя и да ми готвят. Мога да готвя, но под някакво наблюдение/инструкции/рецепта. Все още сама не смея без нищо. Дори и мъфините ,които правя по една и съща рецепта всеки път, пак си ги гледам в сайта. И 4-те чаши брашно ги проверявам в Супичка какви бяха точно, въпреки че зная.
Дали ще е пиле с портокал, пица или кюфтета с шопска-все ми е едно.Има няколко неща ,които не ям никога-човека до мен обикновено бързо ги научава-важното е да е направено с любов. И дали ще е тирамису или баничка с боза за закуска-няма значение .Важното е че се е постарал по някакъв негов си начин.
Обичам да го глезя и да ме хвали , ако има за какво. Не обичам като съм се потила над котлона 2 часа да ми каже, че е безсолно. Както и аз не казвам, че е гадно, дори и да е. Готвенето в готина кухня е мечта за мен. За съжаление в момента нямам такива условия, но като се прибирам си се вихря.
Готвила съм на един симпатяга, ама беше в апартамент
в хотел и спагетите не ми се получиха.
Правила съм сладкиши на бившия ми, а той дори не искаше да ги опита, така че сега съм леко предварително настроена за НЕготвене на гаджета, но ако ми се отдаде възможност-бих.
Обичам всичко с някаква сладурска форма-палачинки като сърца, торти като звездички-такива работи.
А иначе салата с пържола и съм негова хаах
По-яко е ако се е старал и го е приготвил, а да не е купено от Фантастико или Пикадили.
Изискана вечеря и после да го побъркам в леглото.
Отговарях последователно, прости ми, моля.
Част 2
Не, не правя сравнение, защото във всяко ястие намирам по нещо хубаво. Е, тате прави по-хубава мусака и зеле от мама, ама това е друго хаах
Не, не може. В крайна сметка ям с устата и имам вкусови рецептори, сърцето и емоциите не участват. Бих си затраяла, ако нещо е откровено гадно, но се е старал за мен.
Играе, това е червена точка в моят тефтер, обичам готвещи мъже. Възбуждат ме хаах
Готвя за себе си, защото обичам. Не целя да впечатля никого. Готвя и когато искам да направя нечии живот по-вкусен,така да се каже. Впечатлявам се обаче, когато ми готвят. Яденето върви с пиенето. Водка с пържола няма как. Нито ракия с парфе.
Ох, бира със зелена салата-идеално. И картофи.
Не, не съм. Естествено че ми е яко да пия вино в чаша със столче в изискан ресторант, ама мога и да ям цаца с картофи и да ми е също толкова хубаво.
Не, не бих карала някой да пие/яде това, което не обича. Да яде каквото иска, но откаже ли веднъж готвено или нещо правено за него, втори път няма да има.
Истории с готвене-готвя за приятели вкъщи и всичките се впечатляват. Веднъж за 2 часа спретнах 2 салати, пържоли и успях да наредя масата и да се наглася. Добре, че десертът беше готов.
Сори за постните отговори, ама толкова.
ВЪЙ, не! Честно.. рано или късно, умишлено или не, ама през носа ще му го изкарам. НЕ МОЖЕ да не яде сладко, нененененене! С кого да ям шоколад по никое време и да проявявам изключителната жертвоготовност да го разделя (почти по равно), въпреки че за шоколада съм малко като... "Джоуи не дели храна"
А още повече не може да не ми опитва нещата, ебати невъзпитанието и неуважението!
А наскоро какво тирамису опитах, малееееее! Нямам търпение да ми дадат рецепта и да го направя на някого!!